Stockholms läns sjukvårdsområde, Administrativa enheten Nacka sjukhus

Psykiatri Södra Stockholm strävar efter att bli ett ledande föredöme inom svensk psykiatri. Det gör vi genom att arbeta personcentrerat, erbjuda rätt kompetens för patientens behov, betona tillämpning av evidensbaserade riktlinjer och vårdprogram. Vi satsar fortsatt på utvecklingsarbete inom områdena patientsäkerhet, vårdprocesser och vår viktigaste resurs medarbetaren. Vi är över 850 engagerade medarbetare som erbjuder patienter en god, säker och jämlik vård.

Vi söker två fysioterapeuter till våra heldygnsvårdsavdelningar på Nacka Sjukhus!

 

Psykiatrin på Nacka sjukhus

På Nacka sjukhus finns 6 psykiatriska heldygnsvårdsavdelningar. Alla avdelningar är nyrenoverade och lokalerna togs i drift 2019 och 2020. Till hösten 2023 kommer ytterligare 3 psykiatriska heldygnsvårdsavdelningar att tas i drift här på Nacka sjukhus.
Avdelningarna arbetar i tvärprofessionella team bestående av läkare, skötare, sjuksköterskor och paramedicinare. Vi arbetar utifrån personcentrerad vård där patienten är en viktig del av temat.
Processkartan för psykiatrisk heldygnsvård följer patienten genom hela vårdprocessen.

 

Ditt arbete som fysioterapeut

Psykiatrin på Nacka sjukhus fortsätter arbetet med att forma och utveckla verksamheten utifrån patienternas behov och kompletterar nu vår verksamhet med fysioterapeuter som kommer ingå i den paramedicinska arbetsgruppen.
Som fysioterapeut kommer du ha en viktig roll med att bedöma patienter och stimulera till ökad fysisk aktivitet och ökad kroppsmedvetenhet. Arbetet kan t.ex. innebära att ge patienter, både enskilt och i grupp, stöd i basal kroppskännedom, medveten närvaro, ångest- och stressreducering samt hjälpmedelsutprovning.
Dokumentation sker i journalsystemet TakeCare.

 

Våra förväntningar på dig

  • Legitimerad fysioterapeut
  • Vi ser gärna att du har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team samt att du har erfarenhet från psykiatrisk verksamhet

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Vad kan vi erbjuda dig?

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Som fysioterapeut arbetar du med ett tydligt formulerat och avgränsat uppdrag. Samtidigt har du relativt stor frihet i hur du vill lägga upp arbetet. Du möter en bred patientgrupp, vilket gör uppdraget stimulerande
Som arbetsgivare månar vi om våra medarbetares hälsa och välmående och erbjuder bland annat friskvårdstimme och 5 000 kr i årligt friskvårdsbidrag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning tillämpas
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Nacka
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4788
Kontakt
  • Enhetschef, Susanne Hellström, 08-12368417
Facklig företrädare
  • Thomas Airio, Fysioterapeuterna, 070-4846052
Publicerat 2023-05-29
Sista ansökningsdag 2023-06-19

Tillbaka till lediga jobb