Hos oss gör vi något meningsfullt som vi är stolta över - vi hjälper våra multisjuka äldre att få den vård de behöver.

Varje nyanställd sjuksköterska, specialistsjuksköterska/månadsavlönad, minst 75%, får en sign-on bonus om 10 000 kronor vid tillträdet av anställningen och 10 000 kronor efter 12 månader. Det är för dig som skriver på anställningsavtal från 3 mars tom den sista augusti 2023 och uppfyller vissa kriterier.* 

Sabbatsbergsgeriatriken är en trivsam klinik mitt i hjärtat av Stockholm, nära Odenplan, som bedriver akutgeriatrisk vård. Det innebär att vi arbetar med utredning, behandling och rehabilitering av multisjuka äldre. Avdelning 81 har ett allmänt akutgeriatriskt uppdrag med särskild inriktning mot ortopedisk rehabilitering. Vårt arbete sker utifrån ett helhetsperspektiv i multiprofessionella team och med ett rehabiliterande synsätt. På avdelningen arbetar undersköterskor, sjuksköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter och läkare, det finns även möjlighet till konsulterande dietist, logoped och kurator efter behov. Avdelningen har även ett nära samarbete med andra medicinska specialister, primärvård och kommun. Hos oss får du en bred grund med stor möjlighet att utveckla dina kunskaper!

Vi erbjuder dig

 • *Vår nya medarbetare ska vid anställningstillfället inte vara anställd av Region Stockholms
  nämnder/bolag eller av akutsjukhus som drivs på uppdrag av Region Stockholm (Med detta avses samtliga nämnder inom Region Stockholm (t ex Karolinska och SLSO), samtliga helägda bolag och kommunalförbund (t ex Södersjukhuset, Danderyds sjukhus, Södertälje sjukhus, AISAB, Norrtälje TioHundra och S:t Eriks ögonsjukhus) samt akutsjukhus som drivs på uppdrag av regionen så som Capio S:t Görans sjukhus). Samtliga belopp är bruttobelopp och inte pensionslönegrundande.
 • En bra arbetsmiljö och med det menar vi en god sammanhållning, ett synligt ledarskap där vi sätter största värde i att vi varje dag gör skillnad för våra patienter. 
 • Ett flexibelt schema vilket innebär möjlighet att påverka genom flextidsavtal och hälsosamma arbetstider.
 • Individuell lönesättning och förmåner som vårt kollektivavtal ger dig samt arbetstidsavtalet mellan Region Stockholm och Vårdförbundet vilket också gör det möjligt att förmånligt arbeta blandad dag/natt eller förtätad helg. 
 • En introduktion som är individuellt anpassad utifrån din kompetens och erfarenhet.   
 • Kompetensutveckling och fortbildning så som mentorsprogram för nya sjuksköterskor, deltagande i kvalitetsgrupper, interna föreläsningar, e-lärande och pedagogikkurser. 
 • En trygg anställning genom ett bra och säkert kollektivavtal. 

Vem vi söker
Du är nyfiken och lyhörd, och trivs både med att arbeta i team och självständigt. Du är lösningsinriktad och kommunikativ. Du är prestigelös och bemöter människor med respekt. Du är intresserad av att bidra med din kunskap och ser möjligheter till utveckling inom verksamheten. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.

Arbetsbeskrivning
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att identifiera omvårdnadsbehov, planera, leda och utvärdera omvårdnadsåtgärder, utföra specifik omvårdnad och administrera läkemedel. Arbetsledning och teamarbete. Dokumentation sker enligt TakeCare och Lifecare. 

Praktiskt

 • Tillsvidareanställning med trygga och bra villkor. Provanställning kan komma att tillämpas.  
 • Heltidsmåttet är 38:15 h/vecka. Tillträde enligt överenskommelse.
 • Schema dag/kväll. Helgtjänstgöring ingår. Att kombinera med natt är möjligt till förmånligt sätt som reducerar din veckoarbetstid. 

Kvalifikationer
Du är legitimerad sjuksköterska. Språkkunskaper utöver svenska är välkomna. Tidigare arbetslivserfarenhet inom somatisk slutenvård och högskolepoänggivande kurser i exempelvis handledning, sår, nutrition eller demens är meriterande men inte avgörande.

Förmåner

 • Friskvårdstimme och friskvårdsbidrag.
 • Fri öppen sjukvård och försäkringar enligt våra avtal.  

Varmt välkommen att skicka din ansökan, intervjuer och urval sker löpande!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Heltid
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4742
Kontakt
 • Astrid Roth, Bitr enhetschef, astrid.roth@regionstockholm.se
 • Märit Eméren, Enhetschef, marit.emeren@regionstockholm.se
Facklig företrädare
 • Ulrika Sundbye, ulrika.sundbye@sll.se
Publicerat 2023-06-07
Sista ansökningsdag 2023-06-10

Tillbaka till lediga jobb