Har du erfarenhet av att arbeta med patienter som har hudsjukdomar? Gillar du dessutom att arbeta självständigt och värderar ett gott samarbete? Vi söker nu en hudsjuksköterska till vår mottagning.

 

Vårt anställningserbjudande

På Hudkliniken arbetar i dagsläget ett team med läkare, sjuksköterskor undersköterskor och sekreterare. Vi behöver nu förstärka vårt team med en sjuksköterska för en tillsvidaretjänst. Du blir en viktig del i teamet och kommer att samarbeta med både läkare och undersköterskor. Vi tar emot patienter med allehanda hudsjukdomar, bensår och hudtumörer, där specialistvård behövs. För en person med relevant erfarenhet finns även möjlighet till extraarbete på timme.

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska kommer du att utföra varierande arbetsuppgifter, såväl självständigt som i team, vilket gör det viktigt att du som person är flexibel och självgående. Vi utför många olika behandlingar och även mindre operationer.

Arbetet som sjuksköterska på mottagningen innefattar patientnära kontakt med självständiga sjuksköterskebesök, läkemedelsbehandlingar, bensår och såromläggningar, telefonrådgivning och bokningar samt assistans på konsultuppdrag på sjukhuset. Arbetsgruppen har ett bra samarbete och vi har roligt tillsammans.

Arbetet är förlagt till dagtid på mottagningen, måndag till fredag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med yrkeserfarenhet inom hud. Svenska C1 är ett krav.

Meriterande:

  • erfarenhet av hudsjukdomar
  • erfarenhet av sår och bensår
  • erfarenhet av kvalificerad patientrådgivning
  • erfarenhet från öppenvård
  • flerspråkig

Personliga egenskaper
Som person är du självgående och arbetar enskilt utan problem och värdesätter samarbete med kollegor och patienter. Då du har daglig kontakt med patienter så ser vi att du är tillmötesgående och har en mycket god kommunikativ förmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Tillsvidareanställning.

Startdatum: Tillträde snarast enligt överenskommelse

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4740
Kontakt
  • Victoria Zekkar, 08-12356471
Facklig företrädare
  • Eva Artursson, Vårdförbundet, 08-12355000
Publicerat 2023-05-30
Sista ansökningsdag 2023-06-14

Tillbaka till lediga jobb