Nu söker vi en erfaren undersköterska till vår fantastiska akutvårdsavdelning med inriktning gastroenterologi och hepatologi. Välkommen med din ansökan!

 

Vårt anställningserbjudande

Avdelning 92 ingår i verksamhetsområde Medicinsk specialistvård. Vår specialistkompetens riktar sig till patienter med mag-tarm och leversjukdomar men det händer att vi även vårdar andra internmedicinska patienter. Patienterna kommer till oss i huvudsak via akutmottagningen eller vår Gastromottagning. Arbetsgruppen hos oss består av specialistutbildade läkare, sjuksköterskor och undersköterskor. Vi får även stöttning dagligen av dietister och sjukgymnaster. Mån-fre har vi en koordinator för inkommande samtal på plats och en vårdsamordnare som hjälper oss med den sociala planeringen kring patienten när det behövs.

Hos oss får du möjlighet ta del av en lärande och utvecklande arbetsmiljö med patienten i fokus. Vi söker en undersköterska som är kompetent, driven och engagerad som vill tillsammans med oss ge den bästa omvårdnaden vi kan till våra patienter.

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Allt om dina förmåner

Arbetsbeskrivning

Din roll som undersköterska är oerhört betydelsefull. Du ansvarar för patienternas basala omvårdnad och deltar aktivt med din kunskap på ronden i dialog med resten av teamet. Du arbetar närmast med en sjuksköterska och tillsammans ansvarar ni för fyra till sex patienter. I arbetet ingår medicintekniska moment såsom blodprovstagning, KAD-sättning, NEWS, såromläggningar och EKG etc. Arbetet som undersköterska hos oss är intressant och givande och det finns stora möjligheter till kompetensutveckling. Du erbjuds individuell inskolning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet från akutsjukvård.

För att din ansökan ska vara komplett så ska den innehålla:

  1. Personligt brev
  2. CV

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har erfarenhet från akutsjukvården. Du tycker om att utvecklas och har en fallenhet att skapa goda relationer med patienter, anhöriga och arbetskamrater. Du tar egna initiativ, är noggrann och positiv, driver gärna ansvarsområden och handleder elever.

Övrigt

Anställningsform: Tillsvidareanställning.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Så snart som möjligt
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4683
Kontakt
  • Christiina Siikavaara, 08-12356493
Facklig företrädare
  • Kommunal fackexpedition, 08-12356116
Publicerat 2023-05-25
Sista ansökningsdag 2023-06-18

Tillbaka till lediga jobb