Specialisttandvård, Folktandvården Pedodonti

Är du tandsköterska och brinner för barntandvård? Då är du den vi söker till Folktandvårdens specialistkliniker i pedodonti! Vi har rekryterat flera nya tandläkare till hösten och behöver därför förstärkning på tandsköterskesidan.

Ditt uppdrag
Nu har du möjligheten att tillsammans med positiva, glada och erfarna medarbetare ta ansvar för de barn och ungdomar som remitteras till oss för att få specialisttandvård inom pedodonti. Som tandsköterska hos oss arbetar du med barn och ungdomar med ett varierat vårdbehov. Våra olika typer av behandlingar består av att ta hand om remitterade patienter med grav karies, tandvårdsrädsla, tandutvecklingsstörningar, olycksfall, kirurgiska behov samt barn med kroniska sjukdomar och olika funktionshinder. I arbetsuppgifterna ingår även att tillsammans med tandläkaren utföra olika behandlingar under narkos på Danderyds sjukhus och på Astrid Lindgrens Barnsjukhus. Det breda behandlingspanoramat gör att vi kan erbjuda dig ett omväxlande och mycket stimulerande arbete med goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat: assistans, sterilarbete, patientbokning och remissadministration.

Inom Folktandvården Stockholm finns idag pedodontiklinikerna Eastman, Södertälje och Sollentuna. Vi behöver nu förstärkning på klinikerna Eastman och Södertälje. Totalt är vi cirka 35 medarbetare som arbetar tillsammans under samma klinikledning.  Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter eftersom du kommer att få medverka i flera utbildningsaktiviteter både internt och externt då vi ständigt har ST-tandläkare, meriteringstandläkare och nischtandläkare under utbildning.

Din bakgrund
Du är utbildad tandsköterska och har några års erfarenhet. Du har lätt för att samarbeta och är flexibel, lugn och har ett gott bemötande. Du trivs med ditt yrkesval och har erfarenhet och ett genuint intresse för barn och ungdomar.

Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela med dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i tal och skrift. Datorvana är ett krav. Erfarenhet av T4 är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Anställningen
Tjänsterna är tillsvidare på hel- eller deltid. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsterna kan då komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.  Provanställning kan förekomma. Välkommen med din ansökan senast den 18 juni 2023.

Är du intresserad?
Kontakta gärna:
Annika Julihn, klinikchef, tel. 08-123 165 58.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4656
Kontakt
  • Annika Julihn, 08-12316558
  • Evy Lindsjö, 08-12316588
Facklig företrädare
  • Soheila Mellat, 08-12316696
Publicerat 2023-05-25
Sista ansökningsdag 2023-06-18

Tillbaka till lediga jobb