Folktandvården Stockholm

Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Nu söker vi tandhygienister till Folktandvården i Norrtälje.
Bli en av oss du också!

Ditt uppdrag

Som tandhygienist hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Du kommer att ha fokus på våra patienter och på goda resultat i både mindre och större arbetsuppgifter, i strävan att göra Folktandvården Stockholm till ett av Sveriges mest framgångsrika tandvårdsföretag. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor.

Vi är en modern klinik med 14 behandlingsrum. Här arbetar 35 glad och kompetenta medarbetare. Vi har en bred kompetens och gillar att samarbeta. Du kommer ha goda möjligheter till utveckling och ett stimulerande arbete. 

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig, legitimerade tandhygienist med god erfarenhet. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Du är förtroendeskapande och håller en hög servicenivå. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i svenska språket i både tal och skrift. Har du erfarenhet av T4 är det meriterande. Är du nyutexaminerad är du också välkommen att söka tjänsten. Du kommer då att få en handledare samt gå Folktandvårdens introduktionsprogram.

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Dessutom lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos Folktandvården Stockholm finns det möjligheter till:

  • Karriärutveckling inom exempelvis uppdrag såsom: klinikchef, arbetsledare och nischtandhygienist.
  • Att få handleda nyutexaminerade tandhygienister mot ett extra arvode.
  • helgtjänstgöring med extra helgtillägg.

Dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Därutöver kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och även mycket professionella tandvårdsnätverk.

Välkommen med din ansökan senast 21 juni 2023. Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid. Provanställning kan förekomma, och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta klinikchef Malin Asplund 08-123 163 10 eller arbetsledare Yannica Gustafsson 08-123 164 86.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överrenskomelse
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norrtälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4642
Kontakt
  • Malin Asplund, 08-12315425
  • Yannica Gustafsson, 08-12315425
Facklig företrädare
  • Susanna Fooladi, SRAT, 08-12316980
Publicerat 2023-05-24
Sista ansökningsdag 2023-06-21

Tillbaka till lediga jobb