Nu söker vi Röntgensjuksköterskor till vår röntgenavdelning på Danderyds sjukhus AB!

 

Vårt anställningserbjudande

Som röntgensjuksköterska hos oss har du goda förutsättningar att utvecklas, oavsett om du är nyexaminerad eller har erfarenhet inom yrket. På vår röntgenavdelning erbjuder vi både elektiva – och akuta undersökningar inom konventionell röntgen, DT, genomlysning, MR, ultraljud, angiografi/intervention och ablation. Utbudet av modaliteter i kombination med ett variationsrikt flöde av undersökningar och metoder gör att vi kan erbjuda dig som är nyexaminerad röntgensjuksköterska en bred grund att stå på inför din framtida yrkeskarriär. Som erfaren röntgensjuksköterska får du möjlighet att vidareutveckla och fördjupa dina kunskaper.

                     

Du erbjuds

  • För all personal - internutbildningar på torsdagar.
  • Vi uppmuntrar till vidareutbildning inom radiologi genom externa kurser och utbildningar.
  • Individuell inskolningsplan anpassad utifrån din kompetens.
  • Fadderskap – du få en fadder som finns som stöd för dig både i din inskolning och som kollega att be om råd och stöd av.
  • Vi använder oss av individuell schemaplanering vilket innebär att du får större möjlighet att påverka vilka dagar du önskar vara ledig eller arbeta på.
  • Möjlighet till vidareutveckling inom flera olika modaliteter och ansvarsområden.
  • För dig som nyutexaminerad röntgensjuksköterska erbjuder vi en anställning som assistent omvårdnad i väntan på legitimation. 

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns kvarstannandebonus, pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Allt om dina förmåner

 

Arbetsbeskrivning

Som röntgensjuksköterska hos oss har du ett omväxlande och utvecklande arbete, i ett stundtals högt tempo. Vi arbetar teambaserat, lär av varandra och har ett gott samarbete mellan professioner där patientens bästa är vårt gemensamma mål.

Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap. Vi är det lilla sjukhuset med stor potential, där vägen mellan beslut och handling är kort. Vi håller till i nya, rymliga lokaler med stor, härlig takterrass för lunch- och fikaraster.

Du roterar inom flera modaliteter på två våningsplan, akutröntgen på plan 2 i nära anslutning till akutmottagningen och röntgenavdelningen på plan 3. Den akuta verksamheten är öppen dygnet runt och den elektiva verksamheten är öppen dagtid samt med viss kvälls- och helgverksamhet. Arbetstiden är förlagd till vardagar och kvällar, samt helger.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är Leg. röntgensjuksköterska. Det är meriterande om du har några års erfarenhet i din profession som Leg. röntgensjuksköterska. Du behärskar svenska flytande i både tal och skrift.

 

Personliga egenskaper

Du behöver vara trygg och ha förmåga att bibehålla ett lugn i en föränderlig vardag med ett högt tempo. Du ska kunna ta ansvar för ditt eget arbete och söka information om så krävs för att åstadkomma ett gott resultat. Du följer planering och struktur, men behöver också kunna hantera arbetet när nya situationer uppstår. Du har goda kollegiala egenskaper och värdesätter ett gott samarbete. 

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4591
Kontakt
  • Amanda Lundell, 08-12359216
  • Anna Lind, 08-12357918
Publicerat 2023-05-23
Sista ansökningsdag 2023-10-15

Tillbaka till lediga jobb