Tiohundra AB, Funktionsstöd och service

Daglig verksamhet inom autismspektrat söker erfaren stödassistent för ett långtidsvikariat. Är det du?

Om tjänsten

En av medarbetarna på Götgatans dagliga verksamhet ska studera och vi söker därför dig som är intresserad av ett långtidsvikariat - i första hand året ut, men och med stor möjlighet till förlängning.

Tjänsten är dagtid måndag-fredag, och är en så kallad BoDa-tjänst (vilket innebär att man kan börja eller avsluta dagen på ett boende, men huvuddelen av arbetstiden ligger på den dagliga verksamheten)

Om dig

Du är stabil, uthållig och har en personlig mognad. Du har en god samarbetsförmåga, är strukturerad och verkar för att skapa goda relationer.

Du är utbildad undersköterska inriktning mot funktionsnedsättningsområdet eller har annan likvärdig utbildning. Du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med personer inom autismspektrat, helst på daglig verksamhet.

Vidare ska du även ha följande kvalifikationer:
- god kunskap om autism
- god kunskap om AKK
- mycket goda kunskaper i svenska (muntligt och skriftligt)

Det är meriterande om du har:
- Erfarenhet av att dokumentera
- Kunskap om TBA
- B-körkort

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet. 

Om oss

Götgatans dagliga verksamhet vänder sig till en liten grupp personer som har stort behov av stöd för att skapa en meningsfull och hanterbar vardag.  Vi arbetar därför efter individuella scheman och prioriterar kommunikation i olika former.  Musik, promenader och annan rörelse är också aktiviteter som vi ägnar oss en hel del åt.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter. 

Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm. 

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2023-12-31
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 230615
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 tim/vecka
Ort Norrtälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4573
Kontakt
  • Siv Carlzon, 08-12327041
Facklig företrädare
  • Nås via vår växel, tel, 0176-10100
Publicerat 2023-05-23
Sista ansökningsdag 2023-06-11

Tillbaka till lediga jobb