Tiohundra AB, Funktionsstöd och service

Stödassistent; nu söker vi fler kollegor till vårt härliga gäng på Knutens gruppbostad! Är Du en av dem?

Om tjänsten

Nu söker vi Dig som vill arbeta på Knuten; en gruppbostad (LSS §9:9) för personer inom autismspektrat. Arbetet utgår från intentionerna i Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS) och vi utgår ifrån brukarnas genomförandeplaner för att i möjligaste utsträckning kunna erbjuda det stöd som behövs i det vardagliga livet. 

Hos oss har Du möjlighet att påverka ditt schema i viss utsträckning, vilket ger goda förutsättningar att kombinera arbets- och privatliv på ett bra sätt. Knuten bemannas dygnet runt, nattetid med sovande jour.

Om dig

Du är utbildad undersköterska, med inriktning mot funktionsnedsättningsområdet, alternativt har du annan utbildning som vi finner likvärdig. Du ska ha dokumenterad erfarenhet av arbete med personer inom autismspektrat, gärna inom gruppbostad.  Du som person är stabil, uthållig, arbetar lågaffektivt och har en personlig mognad. Du har lätt för att samarbeta, är strukturerad och relationsskapande.

Du även har följande kvalifikationer:
- god kunskap om autism
- god kunskap om AKK
- mycket goda kunskaper i svenska, muntligt och skriftligt

Det är meriterande om du har erfarenhet av att dokumentera, kunskap om TBA samt B-körkort. 

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Om oss

Knutens gruppbostad ligger i centrala Norrtälje och med gångavstånd till det mesta. På Knuten finns fem separata lägenheter, och en stor uteplats och trädgård där vi gärna vistas under sommaren. Hyresgästerna som bor där har stort behov av stöd. Som personal arbetar Du ändå för att möjliggöra förutsättningar för självbestämmande och oberoende, bland annat genom kommunikation i alla former.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter. 

Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm. 

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 230601
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norrtälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4572
Kontakt
  • Siv Carlzon, 08-12327041
Facklig företrädare
  • Nås via vår växel, tel, 0176-10100
Publicerat 2023-05-23
Sista ansökningsdag 2023-06-11

Tillbaka till lediga jobb