Stockholms läns sjukvårdsområde, Psykiatri

Välkommen till Neuropsykiatriska enheten på Psykiatricentrum Södertälje!

Söker du en arbetsplats där du kan påverka och där beslutsvägarna är korta? Hos oss får du en givande arbetsmiljö med meningsfulla uppgifter, motiverade kollegor och närvarande ledarskap.

Psykiatricentrum Södertälje har implementerat en förändrad öppenvårdsorganisation som fokuserar på patienternas behov av jämlik vård, kvalitetssäkring och effektiva processer.

Vårt uppdrag är att utreda och behandla neuropsykiatriska funktionsnedsättningar enligt regionala vårdprogram. På Neuropsykiatriska enheten arbetar vi i team med bred kompetens, bestående av psykologer, läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, skötare, kuratorer, fysioterapeuter, medicinska sekreterare och rehabkoordinator. Vi erbjuder personer med ADHD och/eller autismspektrumtillstånd med psykiatrisk samsjuklighet ett multimodalt behandlingsutbud och arbetar tvärprofessionellt. Vi erbjuder kvalificerad handledning, kompetensutveckling och ett gott samarbete mellan kollegor.

Vi söker dig som är intresserad av neuropsykiatri och vill arbeta med psykologisk behandling både individuellt och i grupp. På mottagningen erbjuder vi främst gruppterapi för patienter med ADHD och autismspektrumtillstånd.

Vårt uppdrag är att utreda och behandla neuropsykiatrisk funktionsnedsättning utifrån regionala vårdprogram. Det finns också möjlighet till individuell behandling av psykiatrisk samsjuklighet, såsom PTSD, ångestsyndrom och depression. Till hösten planerar vi att starta en färdighetsträningsgrupp anpassad till våra målgrupper. Du kan också delta i utredningsarbete, både inom neuropsykiatriska utredningar och andra psykiatriska områden. Du kommer att ha  varierade arbetsuppgifter som anpassas efter dina intressen och kompetens. Det finns möjlighet till distansarbete en dag i veckan.

Psykiatricentrum Södertälje värnar om din utveckling och erbjuder både extern och intern vidareutbildning för våra medarbetare. Du kommer att ha tillgång till friskvårdstid och generöst friskvårdsbidrag.

Med cirka 200 medarbetare är Psykiatricentrum Södertälje en mindre klinik, vilket innebär korta beslutsvägar och möjlighet att bli bekant med hela kliniken.

Som psykolog behöver du ha grundläggande utbildning inom KBT och ett starkt intresse för att arbeta med vår målgrupp. Erfarenhet av arbete inom psykiatrin är meriterande.

Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4538
Kontakt
  • Annelie Luthin, 08-12367762
Facklig företrädare
  • Liisa Holtay, Psykologförbundet , 08-12340484,
Publicerat 2023-05-17
Sista ansökningsdag 2023-06-17

Tillbaka till lediga jobb