Sök till en av Regions Stockholms härligaste arbetsplatser!

Luna barnavårdscentral är väldigt omtyckt och många söker sig till oss tack vare vårt vänliga bemötande och vår breda kompetens. Vi är barnläkare, allmänläkare, distriktssköterskor, barnsjuksköterskor och undersköterskor i vårt arbetsteam. Våra medarbetare är vår styrka och den gemenskap som finns här sticker ut.

I vårt arbete är vi utvecklingsfokuserade, drivna och trivs bäst i delaktighet i frågor som rör verksamhetens utformande. Här är det "laget före jaget som gäller".

Vår verksamhet driver vi i nyrenoverade lokaler centralt i Södertälje. Vi delar lokalerna med Luna barnmorskemottagning och till årsskiftet flyttar även Luna vårdcentral in i samma fastighet.
Luna barnavårdscentral är en av Region Stockholms största barnavårdscentraler och vi har tilläggsuppdraget amningsmottagning och LSS barnkorttidsboende.

Som enhetschef rapporterar du till Verksamhetschef och ingår i ledningsgruppen tillsammans med de andra enhetscheferna. Ledningsgruppens arbete sträcker sig över Luna vårdcentral, Luna Barnavårdcentral, Tallhöjdens vårdcentral och Tallhöjdens Barnavårdscentral.

I ditt chefsansvar får du stöttning och vägledning av verksamhetschef och dina erfarna enhetschefskollegor. Vår ledarstil är det "utvecklande ledarskapet". Region Stockholm har ett brett erbjudande av olika chefs och ledarutvecklingsaktiviteter.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har förmågan att entusiasmera och engagera. Du vill framåt och tar med dig medarbetarna på resan för verksamhetens utveckling och skapar en trivsam arbetsmiljö för alla. Tydlighet är lika viktigt som ödmjukhet och lyhördhet.

 

Uppdrag

Enhetschefen är verksamhetens företrädare och för enheten ansvarig för arbetsuppgifter inom budget, medarbetare och verksamhetsutveckling enligt delegation.

Detta innebär att enhetschefen har:
· ansvar för att enheten bedrivs i enlighet med gällande lagar och andra författningar, avtal, anvisningar, riktlinjer, policyer, andra krav och överenskommelser
· ansvar för enhetens måluppfyllelse, resultat och utveckling inom överenskomna resursramar

 

Krav  

Leg Sjuksköterska med specialistutbildning till Distriktssköterska eller Sjuksköterska barn och ungdom.
Erfarenhet av arbete inom barnhälsovård.
Erfarenhet av chef och ledarskap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 1 september
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4361
Kontakt
  • Ulrika Graan, 0725567369
Facklig företrädare
  • Ulrika Sundbye, Vårdförbundet, 08-12340490
Publicerat 2023-05-10
Sista ansökningsdag 2023-06-16

Tillbaka till lediga jobb