S:t Eriks Ögonsjukhus AB, Klinik 2, Vårdavdelning

Vill du arbeta med patienter i alla åldrar med ögonbesvär på en mindre vårdavdelning? Vi erbjuder en arbetsplats med omväxlande arbetsuppgifter och lärande tillsammans med kollegor som har ögat i fokus.

Om oss

På vårdavdelningen arbetar sjuksköterskor, undersköterskor samt vårdbiträden. Vårdavdelningen har 16 slutenvårdsplatser med enkelrum i våra nybyggda lokaler. Verksamheten pågår dygnet runt och på vårdavdelningen läggs patienter in planerat eller akut i behov av slutenvård. Patienter i alla åldrar från 1 år och uppåt skrivs in på vårdavdelningen och vårdas under någon av de fyra sektionerna: retina, plastik, onkolog eller främre segmentet. Vi har korta vårdtider, snabba flöden och låg vårdtyngd.

Om tjänsten

Sedvanliga arbetsuppgifter för en undersköterska på vårdavdelning. Tillsammans med sjuksköterska arbetar du personcentrerat och patientnära i omvårdnadsarbetet.

Kvalifikationer

Erfarenhet från arbete på kirurgisk vårdavdelningen är meriterande. Du har goda kunskaper inom omvårdnad och personcentrerad vård samt vana av venprovtagning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Personliga egenskaper

Du är en positiv och öppen person som är strukturerad och noggrann i ditt arbete. Som person trivs du med ett växlande arbetstempo och du gillar att arbeta i team. Vi ser att du sätter patienten först och har en förmåga att arbeta noggrant och ansvarstagande.

Villkor

Tjänsten är en timanställning eller tillsvidareanställning på heltid efter överenskommelse. Provanställning i sex månader kan bli aktuellt. Fast rullande 8-veckors schema med tjänstgöring dag, kväll samt 1-2 helger på 8 veckor. Tillträde enligt överenskommelse, gärna innan sommaren.

Urval och intervjuer sker löpande.

Vi tillämpar registerkontroll innan anställning för denna tjänst.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Så snart som möjligt enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönestättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4358
Kontakt
  • Maria Eriksson Rus, 08-12323059
  • Annso Holmgren, 08-12323374
Facklig företrädare
  • Ingrid Campbell, Kommunal, 08-6723506
Publicerat 2023-05-10
Sista ansökningsdag 2023-06-20

Tillbaka till lediga jobb