Vår ambition är att ge god vård på hög medicinsk nivå med fokus på patientsäkerhet och kvalitet.

Vi erbjuder en arbetsplats med goda arbetsvillkor, individanpassad inskolning, digitala besök, trevlig personalgrupp med mycket arbetsglädje och engagemang. Vi erbjuder även generöst frisvårdsbidrag, möjlighet till fortbildning, fri sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet och möjlighet till löneväxling.   

Valsta vårdcentral är en verksamhet inom primärvården i Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO), som är en av Sveriges största vårdgivare. Våra medarbetare gör skillnad nu och i framtiden. Läs mer om oss på www.slso.sll.se.

Arbetsuppgifter
Sedvanligt arbete för legitimerad läkare på en vårdcentral, vilket innebär att självständigt ta emot, bedöma och behandla ett brett spektrum av patienter med varierande diagnoser. Du får handledning av erfarna specialister på mottagningen. Patienterna möter du på vårdcentralen och i hemsjukvården. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad läkare, Som legitimerad läkare träffar du patienter i alla åldrar på akut och planerad mottagning såväl digitalt som fysiskt. Vi arbetar i team och du stöttar även övriga yrkeskategorier i medicinska bedömningar. 

Du får gärna ha tidigare erfarenhet av att ha arbetat i svensk primärvård.

Personliga egenskaper
Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet, engagemang och god samarbetsförmåga samt professionellt bemötande av både patienter och medarbetare. Du driver ditt eget arbete men vill också bidra till helheten på vårdcentralen och utveckla verksamheten tillsammans med oss.

Övrig information

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sigtuna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4326
Kontakt
  • Susanne Hejra, 08-12345231
Facklig företrädare
  • SLSO:s Läkarförening: Maria Sjödahl, 070–2667094
Publicerat 2023-05-10
Sista ansökningsdag 2023-06-05

Tillbaka till lediga jobb