ASIH Solna strand Stockholm Norr

ASIH Stockholm Norr har tre ASIH enheter som bedrivs i landstingets regi varav ASIH Solna Strand är en av enheterna. I vår organisation ingår även en specialiserad palliativ vårdavdelning. Vi arbetar i multiprofessionella team där målsättningen är att tillsammans med patient och närstående skapa den optimala vården utifrån vårdbehov. Arbetet på ASIH är självständigt, varierande och med patientens välbefinnande i fokus.    

Vi finns på Jakobsbergs sjukhus.

Vårt anställningserbjudande

ASIH Solna Strand söker ny kollega! Vi är en trevlig arbetsplats med välkomnande och positiva arbetskamrater!

Söker du ett varierat, självständigt och utvecklande arbete? Vi söker nu en engagerad sjuksköterska som är med och delar koordinatorsuppdraget på enheten.

Arbetet som sjuksköterska inom ASIH är självständigt och med patientens välbefinnande i fokus. Avancerad sjukvård i hemmet innebär att vi möjliggör för svårt sjuka patienter att kunna vistas i hemmet trots ett stort vårdbehov.  

Vi vill att du känner dig trygg och säker i sjuksköterskerollen. En viss del av ditt arbete kommer att fördelas som vårdarbete, vilket innebär att vi önskar att du har erfarenhet av svårt sjuka patienter, och är van att hantera viss medicinskteknisk apparatur. Vi vill vi att du känner dig bekväm i att fatta egna beslut, kan göra prioriteringar och grundar dina beslut i samarbete med kollegor i teamet.  Rollen som koordinator innebär att du har ett intresse för ledarskap, sätter patienten i focus, arbetar temafokuserat och ha stor vilja att tillsammans med oss vara med och leda och utveckla enhetens olika processer. Koordinatorn är teamets arbetsledare, och leder och fördelar det dagliga arbetet. Koordinatorsdelen av arbetet förläggs måndag-fredag. 

Dina blivande arbetskamrater beskriver arbetet som omväxlande och fritt, med kollegor som alla har ett stort engagemang för patienterna. 

Vi vill att du tycker det är roligt med verksamhetsutveckling, och att du tycker det är roligt att medverka och driva den tillsammans med oss. Känns detta intressant så hör gärna av dig så berättar vi mer om vår verksamhet.

Vi erbjuder

Flextidsavtal.

Friskvårdsersättning. 

Tillgång till gym och massage.

Personalparkering.     

Övriga förmåner inom SLSO t. ex. fri öppen sjukvård, försäkringar

Kvalifikationer

Krav: Legitimerad sjuksköterska. B-körkort. 

Meriterande: Vidareutbildning inom primärvård, onkologi eller palliativ vård. Erfarenhet av liknande vård.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter högt egenskaper som ansvarskännande, självständighet, ödmjukhet, trygghet, nyfikenhet, respektfullhet och kommunikativ förmåga

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 60-100%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4070
Kontakt
  • Karin Cedberger, 0702042989
  • Axel Stridbeck, 070-2450553
Facklig företrädare
  • Carin Lhotsky, Vårdförbundet, 08-12340490
Publicerat 2023-05-03
Sista ansökningsdag 2023-06-03

Tillbaka till lediga jobb