Tiohundra AB, Hemtjänst och personlig assistans

Nu söker vi  personliga assistenter  till en person med ALS.

Behov finns av både timvikarier och för schemarad.

Arbetstiden är förlagd dag, kväll och helg.

Om tjänsten

Att arbeta som personlig assistent innebär att stödja och bistå en annan person i att fullt ut kunna liva sitt liv, utifrån sina förutsättningar! Arbetsuppgifterna kan innefatta allt från hjälp med personlig hygien och påklädnad, att bistå vid daglig sysselsättning till att utföra fritidsaktiviteter. Social dokumentation ingår i det dagliga arbetet och du kommer även att utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter utifrån delegering av legitimerad personal. Vi bedriver ett tvärprofessionellt arbete kring våra kunder vilket innebär att du kommer att samverka med flertalet andra professioner och yrkesgrupper utifrån kundens behov. 

Om dig

Kundens önskemål är kvinnliga sökanden, där det är viktigt att du behärskar det svenska språket både i tal och skrift.

Vi söker dig med intresse av att jobba med människor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där bemötande, personlig mognad och flexibilitet är viktiga egenskaper. Meriterande om du tidigare har erfarenhet av att arbeta med personer som har ALS och är bekant med sjukdomsbilden. 

Körkort och tillgång till bil är en förutsättning då arbetsplatsen är förlagd med dålig bussförbindelse.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Om oss

Vårt uppdrag inom enheten för personlig assistans är att möta våra kunder i deras aktuella livssituation utifrån vår vision - Hälsa, vård och omsorg där du är. 

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 50-75%
Ort Älmsta
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3946
Kontakt
  • Malin Holm, 0812330304
Facklig företrädare
  • Nås via växeln, 0176-10100
Publicerat 2023-05-02
Sista ansökningsdag 2023-05-27

Tillbaka till lediga jobb