Därför ska du välja att arbeta på Södertälje sjukhus:

- Korta beslutsvägar
- Bra samarbetsklimat
- Medarbetardriven förbättringsverksamhet
- Stora möjligheter att påverka
- En del av Region Stockholm 
- Vi är det lilla sjukhuset med ett stort hjärta

Överläkare/Biträdande överläkare i Anestesi och Intensivvård på Södertälje sjukhus:

Vi erbjuder en bred, intressant och utvecklande roll. Södertälje sjukhus har ett upptagningsområde på 230 000 medborgare. Som läkare på VO Anestesi kommer du att vara en viktig del i arbetet med elektiv och akut kirurgi samt handläggning och behandling av akuta svårt sjuka patienter på vår Intensivvårdsavdelning (kategori 2). Dessutom kommer du att stötta förlossningsvården som nu vuxit till ca 2500 förlossningar per år. Som specialistläkare på VO Anestesi ingår det jour och beredskap.

Vi har en av Stockholms finaste operationsavdelning med spetsteknologi och det yppersta som kan erbjudas avseende hygien, ventilation och medialösningar. Operationsavdelningen innefattar åtta operationssalar på vardera 57 kvm plus uppdukningsrum och är byggt med modullösningar för framtida flexibilitet. Vi har stora fönster, en ljus och vacker miljö med genomtänkt grafisk design.

Intensivvårdsavdelningen på Södertälje sjukhus är en högteknologisk avdelning för intensiv-, intermediär- och postoperativ vård. Vi är under ständig utveckling inom den tekniska och evidensbaserade vården.

VO Anestesi innehåller förutom OP och IVA även sterilenhet, dagkirurgiskt centrum och en sverigeledande smärtenhet.

Dina personliga egenskaper:

Du är en engagerad, ansvarstagande och omdömesgill person. Som person ser du samarbete mellan medarbetare och olika yrkeskategorier som en framgångsfaktor i det dagliga arbetet. Du har en god pedagogisk förmåga och sätter alltid patienten i centrum. Att hela tiden göra ditt bästa för att ge en god, evidensbaserad och omsorgsfull vård är en självklarhet för dig. 

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering

Dina kvalifikationer:

Du är specialistläkare inom anestesi med behörighet att verka inom svensk hälso- och sjukvård.

Anställningsform:

Överläkare/Biträdande överläkare. Tillsvidareanställning, heltid.

Om Södertälje sjukhus:

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Vi är stolta över att vara det lilla sjukhuset med korta beslutsvägar, närvarande chefer och goda anställnings förmåner. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. 

För att din ansökan ska vara komplett ska du bifoga både personligt brev och CV. Välkommen med din ansökan!

Då vi är en myndighet betraktas inlämnade ansökningshandlingar som allmän handling och kan på begäran lämnas ut till utomstående enligt Offentlighets- och sekretesslagen.

Vår vision:

Ditt sjukhus genom livet. Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 300 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3625
Kontakt
  • Håkan Kalzén, 08-12325190
  • Jennifer Forsell, 08-12324005
Facklig företrädare
  • Läkarförbundet, 08-12324000
Publicerat 2023-05-05
Sista ansökningsdag 2023-06-18

Tillbaka till lediga jobb