Tiohundra AB, Funktionsstöd och service

Brinner du för att arbeta med personer inom autismspektrat? Då kan det här vara något för Dig!

Om tjänsten

Nu söker vi Dig som vill arbeta som timvikarie och kan ersätta ordinarie personal vid frånvaro, exempelvis under deras sommarsemester. Vi söker vikarier både till gruppbostad (med bemanning dygnet runt/sovande jour och även med vakande natt) samt till daglig verksamhet.

Du kommer där bistå personer med funktionsnedsättningar med individuellt anpassat stöd och service - vilket i praktiken kan innebära allt från att stödja med matlagning, hygien och skötsel av hemmet till avkoppling i solen, bad och utflykter.

Om dig

Du är stabil och uthållig och har en personlig mognad. Du har en god samarbetsförmåga, är strukturerad och verkar för att skapa goda relationer.

Kvalifikationer
Du är utbildad undersköterska inriktning mot funktionsnedsättningsområdet eller annan likvärdig
utbildning. Vidare har du även följande kvalifikationer:
- god kunskap om autism
- god kunskap om AKK
- mycket goda kunskaper i svenska (muntligt och skriftligt)

Vi ser helst att du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med personer inom autismspektrat, både inom gruppbostad samt inom daglig verksamhet.

Följande är meriterande om du har:
- Erfarenhet av att dokumentera
- Kunskap om TBA
- B-körkort

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Om oss

Götgatans och Språngets dagliga verksamheter ligger i centrala Norrtälje och vänder sig till personer som behöver mycket stöd och hjälp för få en meningsfull och hanterbar vardag. Arbetet bedrivs med individuella scheman och där brukarna erbjuds både enskilda och gemensamma aktiviteter. 

Färsna dagliga verksamhet består av två delar; Djur och natur samt Gårdsgruppen. På de här verksamheterna är man ute nästan jämt; man sköter om gård och djur.

Knuten och Krokis gruppbostäder ligger i centrala Norrtälje. Arbetet utgår från hyresgästernas genomförandeplaner så att de får det stöd som behövs i allt som rör det dagliga livet. Personal finns dygnet runt på bägge verksamheterna (nattetid har personalen sovande jour)

Fjällstigens gruppbostad ligger strax utanför centrala Norrtälje och arbetet utgår även här från hyresgästernas genomförandeplaner. Verksamheten har en egen buss och där görs ofta korta och lite längre utflykter. Personal finns dygnet runt (nattetid vaken natt +  sovande jour).

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter. 

Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm. 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt ök
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad Timvikarie
Ort Norrtälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2792
Kontakt
  • Siv Carlzon, Enhetschef, 08-12327041
  • Ulrika Moberg, Enhetschef Daglig verksamhet, 08-12326752
Facklig företrädare
  • Nås via växel, 0176-10100
Publicerat 2023-03-22
Sista ansökningsdag 2023-04-21

Tillbaka till lediga jobb