Vill du arbeta i en glad och öppen arbetsgrupp med kompetenta kollegor? Nacka RehabCentrum söker nu en Fysioterapeut/Sjukgymnast som ersätter en kollega som går i pension!  

På Nacka RehabCentrum finns all rehabilitering inom öppenvård samlad under samma tak i välutrustade lokaler som innehåller både terapibassäng, gym, gymnastiksalar och träningskök. Förutom primärvårdsrehabilitering inklusive neuroteam och kiropraktor bedriver vi specialiserad fysioterapi inom idrottsmedicin, reumatologi, hjärt- och kärlsjukdomar, smärta, mental hälsa samt neurologi. Vi är många yrkeskategorier och viss rehabilitering sker i team. Det finns en unik möjlighet att samverka med många specialister på samma mottagning. Vi har en egen FoUUI grupp.

 

Vi kan erbjuda ett stimulerande, omväxlande och utvecklande arbete med eget ansvar i en miljö som genomsyras av lärande och öppenhet. Vi har flexibla arbetstider, ett generöst friskvårdsbidrag och erbjuder fri sjukvård inom primärvården. Till Nacka RehabCentrum finns goda allmänna kommunikationer och vi som arbetar här är ett glatt gäng på 68 personer.
 

Arbetsuppgifter:  

Som Fysioterapeut/Sjukgymnast hos oss på Nacka RehabCentrum innebär ditt arbete poliklinisk verksamhet på mottagning och består av bedömning samt behandling och kan förekomma såväl enskilt som i grupp. Visst arbete sker även i team varför vi söker dig som trivs med det och har en god samarbetsförmåga. I arbetsuppgifterna ingår även handledning av studenter. Du har möjlighet att arbeta inom olika specialområden så som bl a barn, OMT , neurologi , respiration, hjärta/kärl eller reumatologi.

 

Anställningsform:  

Tillsvidare, heltid om 100 % med tillträde fr o m 2023-05-01 eller tidigare.

 

Kvalifikationer:  

  • Leg fysioterapeut/sjukgymnast.
  • Erfarenhet av primärvårdsarbete minst 2 år önskvärt.
  • Handledarutbildning 7,5 h önskvärt.
  • Fördjupad kompetens inom OMT, respiration eller reumatologi är meriterande.


Personliga egenskaper:  

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. För att passa i rollen som Fysioterapeut/Sjukgymnast hos oss är det viktigt att du är flexibel till ditt arbetssätt och har en god förmåga att arbeta självständigt såväl som i grupp. Du bör också vara intresserad av att utveckla verksamheten tillsammans med oss och är inte rädd för nya utmaningar eller att hugga tag där det behövs.

 

Övrig information:

För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning. 

 

Information om tjänsten lämnas av: 

Enhetschef Johanna Ahlqvist
Tel: 072-244 48 75

 

Fackliga företrädare: 

Fysioterapeuterna Thomas Airio
Tel: 08 - 123 641 04 

Intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningstiden.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-05-01 eller tidigare
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Nacka
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2642
Kontakt
  • Johanna Ahlqvist, 072-2444875
Facklig företrädare
  • Thomas Airio, Fysioterapeuterna, 070-4846052
Publicerat 2023-04-04
Sista ansökningsdag 2023-04-25

Tillbaka till lediga jobb