Vill du vara del i en verksamhet som gör skillnad för barn och ungdomar? BUP Sickla söker nu en specialistläkare som tillsammans med övriga medarbetare på enheten vill ge barn och unga med psykisk ohälsa och deras närstående den bästa vården.

BUP Sickla är en specialistvårdsenhet där barn och ungdomar 0–17 år med medelsvår och svår psykisk problematik bedöms, utreds och behandlas. På enheten arbetar cirka 30 medarbetare med ett brett spektrum av erfarenhet och kompetenser. Vi arbetar tvärprofessionellt för att ge den bästa vård och bedömningar till barn och familjer. Vi har en mycket god stämning på mottagningen och strävar efter att medarbetare ska kunna göra ett gott jobb och trivas tillsammans. Mottagningen ligger endast ca 15 minuters bussresa från Slussen. Upptagningsområdet omfattar Nacka och Värmdö kommuner med ca 35 000 barn och ungdomar.

Arbetsbeskrivning

Som specialistläkare arbetar du huvudsakligen med bedömning, utredning och medicinsk behandling av barn och ungdomar med psykisk ohälsa. Du tillhör ett av tre behandlingsteam där arbetet sker i nära samarbete med mottagningens sjuksköterskor, psykologer, kuratorer samt administratörer.

I tjänsten ingår även att handleda ST-läkare på mottagningen och samverkan med andra mottagningar inom barn- och ungdomspsykiatrin, habiliteringen, barn- och ungdomsmedicinsk mottagning och andra vårdgrannar.

Kvalifikationer

Specialistutbildning inom barn- och ungdomspsykiatri eller vuxenpsykiatri är ett krav.

Arbetslivserfarenhet utöver den som ingår i utbildningen är meriterande. Du är en god kliniker, som gör objektiva bedömningar, och pedagog med ett etiskt och professionellt förhållningssätt.

Personliga egenskaper

Vi söker en person som har ett brett barn- och ungdomspsykiatriskt intresse.

Eftersom arbetet bygger på ett stort engagemang och en stark kollegial gemenskap är det viktigt med en god samarbetsförmåga. Du har ett strukturerat arbetssätt men är samtidigt flexibel och har en god kommunikativ förmåga där du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du är också lyhörd så att du lätt kan få kontakt med barn och ungdomar och deras familjer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

BUP skapar goda förutsättningar för att du ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri offentlig sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, tjänstepension och möjlighet till löneväxling. Vi erbjuder också flexibla arbetstider samt friskvårdsersättning (5.000 kr per år).

Övrig information

Intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden.

 

Välkommen med din ansökan!


Om oss

BUP Sickla är en del av BUP Stockholm. BUP Stockholm erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för

barn och ungdomar från 0 till 17 år inom Stockholms län. Vi är en del av Stockholms läns

sjukvårdsområde (SLSO) som är en vårdgivare inom Region Stockholm. Tillsammans är vi cirka 1 000anställda som varje år möter drygt 22 000 barn, ungdomar och deras familjer.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Nacka
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2637
Kontakt
  • Jennifer Borell Sternberg, Enhetschef, jennifer.borell-sternberg@regionstockholm.se.
Facklig företrädare
  • Läkarföreningen Amanda Aldervall, amanda.aldervall@regionstockholm.se.
Publicerat 2023-03-15
Sista ansökningsdag 2023-04-05

Tillbaka till lediga jobb