Tiohundra AB, primärvården

Välkommen till vårt glada gäng! Hos oss erbjuds du ett självständigt och varierat arbete med goda möjligheter till både yrkesmässig och personlig utveckling.

Om tjänsten

Vi söker dig som vill utvecklas och bidra till framtidens primärvård. På Väddö vårdcentral arbetar vi tillsammans och tar tillvara på varandras kompetenser. Det medför att vi på ett bra sätt kan möta patientens behov och få ett helhetsperspektiv i behandlingen. 

Vi erbjuder:
- Anställningsvillkor enligt kollektivavtal
- Flexibel/individuellt anpassad tjänst
- Schemalagd intern fortbildning
- Extern fortbildning 
- Flexibla lösningar vid pendling
- Individuell lönesättning, glesbygdsersättning tillkommer
- Friskvårdscheck

Läs mer om våra förmåner här.

Om dig

Du är utbildad specialist i allmänmedicin eller geriatrik och har erfarenhet av primärvård. Goda språkkunskaper i svenska är en förutsättning. Du är positiv till nytänkande och kvalitetsutveckling samt intresserad av digital utveckling. Du är trygg i din yrkesroll, tycker om utmaningar och ser möjligheter snarare än hinder. Vi värdesätter laganda samt förmåga och vilja att ta egna initiativ.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

På väg till Norrtälje med familjen?

Då är det förstås mycket som måste ordnas. Bostad, jobb till medföljande partner, skola och barnomsorg. Rekryteringslotsen – ett samarbete mellan Norrtälje kommun och några av kommunens största arbetsgivare – kan hjälpa er på vägen. Mindre lägenheter för uthyrning i Norrtälje finns bland annat på Campus Roslagen.

Kontakta personaldirektör Louise Westin för mer information: louise.westin@tiohundra.se

Om oss

Väddö vårdcentral, beläget i vackra Roslagen, har den mindre vårdcentralens fördelar såsom närhet till patienterna, stark teamkänsla och korta beslutsvägar. Trots vår litenhet har vi fler sköterskeledda specialistmottagningar så som diabetes-, astma/KOL-, hjärtsvikts-, hypertoni- och äldremottagning. Vi har cirka 3300 listade patienter.

Väddö Vårdcentral ligger i Älmsta, i skärgården, ca 30 km norr om Norrtälje. Till Älmsta finns det goda bussförbindelser från bland annat Norrtälje.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Intervjuer och urval kommer att ske fortlöpande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Väddö
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2602
Kontakt
  • Carola Wallin-Rönning, Enhetschef, 08-12328405
Facklig företrädare
  • Nås via vår växel, tel, 0176-10100
Publicerat 2023-03-20
Sista ansökningsdag 2023-04-28

Tillbaka till lediga jobb