Att vara allmänspecialist i dagens primärvård är ett givande och utmanande uppdrag. Vi gör varje dag vårt allra bästa för patienterna skull och är värda en god arbetsmiljö. En god arbetsmiljö förutsätter bland annat goda och stöttande kollegor, möjlighet att påverka sitt eget schema, flexibla arbetssätt med digital och fysisk vård, möjlighet att jobba hemifrån regelbundet. Ibland vill man också ha möjlighet att inte jobba heltid, att en dag i veckan odla ett annat intresse så som kanske forskning, som skolläkare eller helt enkelt tillåta sig självreflektion i naturskön miljö. Nu söker vi dig som är intresserad av att hålla lågan för allmänmedicinen brinnande och tillsammans med kollegorna vill engagera dig i att skapa hållbara arbetssätt. Låter detta som något för dig? Välkommen att hitta detta hos oss på Johannes husläkarmottagning!

Vi välkomnar nu en specialistläkare i allmänmedicin till vår trygga och trevliga vårdcentral, Johannes HLM. Johannes HLM är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde, SLSO, den regiondrivna primärvården i Stockholm. Sen 1990-talet har vi hjälpt människor i alla åldrar i Vasastan med BVC, läkar- och distriktssköterskemottagning samt hemsjukvård. När en kollega nu har valt att ta sig an nya utmaningar i annan bransch vill vi inviga en ny specialistläkarkollega i vår gemenskap. Vi tror att du är den vi söker! Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter:

  • Vi erbjuder sedvanliga arbetsuppgifter för specialistläkare i allmänmedicin på en modern husläkarmottagning. Det innebär omväxlande arbete med akuta och planerade besök liksom även telefonkontakter, videobesök, och andra digitala kontakter.
  • Arbetssättet är flexibelt och en dag per vecka finns möjlighet att arbeta hemifrån.
  • Du arbetar i team med distriktssköterska kring din egen patientlista.
  • I uppdraget ingår handledning av ST-, AT-läkare samt studenter.
  • Vår hemsjukvårdsläkare tar hand om våra äldsta och sköraste patienter, men hembesök till patienter i hemsjukvården ingår för alla läkare under semesterperioder.
  • Fortbildning är viktigt. Medicinska diskussioner lyfts varje vecka på läkarmöte samt vid dagligt kollegialt utbyte. Du deltar i mottagningens interna utbildningstillfällen en gång per månad, fortbildning för specialistläkare externt åtta gånger per år samt går kurser för din fortbildning baserat på ditt intresse.
  • Tjänstgöringsgrad 80-100%.

Kvalifikationer:

Du är specialistläkare i allmänmedicin, engagerad och nyfiken. Gärna med några års erfarenhet inom primärvården och vana av att arbeta i journalsystemet TakeCare. Svenskkunskaper lägst C1 nivå är ett krav inom Region Stockholm. 

Personliga egenskaper:

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som är van att arbeta självständigt, men som uppskattar nära samarbete med andra yrkesgrupper och som tillämpar ett flexibelt arbetssätt. Du är lyhörd och noggrann samt arbetar med ett etiskt och medicinskt förhållningssätt där du känner ansvar för dina patienter och för verksamheten.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning heltid eller deltid. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.   

Övrig information:

Intervjuer kan komma att genomföras löpande innan ansökningstidens slut varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2167
Kontakt
  • Marie Leifsdotter, t.f verksamhetschef, 076-1384394
Facklig företrädare
  • Maria Sjödahl, Läkarföreningen, 070-2667094
Publicerat 2023-03-01
Sista ansökningsdag 2023-03-22

Tillbaka till lediga jobb