Funktion Barn PMI, ME Barn-PMI Perioperativ

Är du operationssjuksköterska med stort intresse av barnoperation? Hos oss finns unika specialisttjänster för dig som vill arbeta med något utöver det vanliga!

Vi erbjuder
För att kunna ge våra patienter vård med hög kvalitet behöver du som medarbetare förutsättningar och även möjlighet att utvecklas som specialistsjuksköterska. Därför erbjuder vi individuellt anpassad introduktion baserat på dina förutsättningar och förkunskaper. Vidare en individuell karriärplan efter vår kompetenssteges sju steg. Det finns ett stort utbud av kompetensutveckling och möjligheter att exempelvis forska.

Du kommer att ingå i ett team av specialistsjuksköterskor med hög kompetens och med givande utmaningar i ett sjukvårdsteam med omtänksamma kollegor och närvarande ledarskap. 

Tycker du att tjänsten låter intressant, men saknar boende i Stockholm? Vi har möjlighet att hjälpa dig med personalbostad under en övergångsperiod, så att du i lugn och ro kan finna dig till rätta och leta boende på plats. 

Vi arbetar både med individuella scheman och individuell lönesättning.

Självklart får du också ta del av de förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Nyfiken på hur vi arbetar på Barn PMIs operationsenheter? Tveka inte att ta kontakt om du är intresserad av att komma och hospitera, så berättar vi mer om oss, vår grupp och ledarskapet!
Läs mer om oss här!

Vi söker
Dig som har en positiv grundinställning och ett genuint intresse för barnsjukvård. Du trivs med att skapa trygghet och kan konsten att stötta barn och familjer. Du har förmågan att uppmärksamma och se till varje barns speciella behov och bemöter alla med omtanke och respekt. Du bidrar till det kollegiala samarbetsklimatet med vänlighet, entusiasm och kunskap.

Du har kunskaperna och erfarenheten som gör att du kan ta snabba beslut och förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen. Du anser att det är viktigt att du deltar i förändrings- och
förbättringsarbete med patientens bästa i fokus.

Vi välkomnar även dig som är nyutexaminerad operationssjuksköterska då vi har en grupp med hög kompetens som kan ge dig en grundläggande och omsorgsfull inskolning.

Du delar självklart våra värderingar Ansvar – Medmänsklighet – Helhetssyn.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet


Om tjänsten
Vi är en liten och sammansvetsad enhet på Huddinge som har nischat oss mot barnoperationer och vi behöver ytterligare en kompetent och stabil operationssjuksköterska som vill bli en del av vår operationssjuksköterskegrupp.

Du kommer till en varierande verksamhet där våra kundkliniker innefattar siteövergripande teman/funktioner såsom Öron-Näs-Hals, allmänkirurgi samt medicinska undersökningar.

Vi arbetar i olika flöden där elektiva och akuta operationer samt dagkirurgiska ingrepp ställer krav på hög flexibilitet.

Vi arbetar i team om anestesisjuksköterskor, undersköterskor samt operationssjuksköterskor där fortlöpande fortbildning inom intraoperativ barnsjukvård som fokus är vårt specialområde. Vi jobbar i enlighet med barnkonventionens förordningar och utvecklar oss i tillsammans med övriga BarnPMI via studiedagar och utbildningar inom barnsjukvården.

Arbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag.

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operation.

För att din ansökan ska vara komplett ska din innehålla:
1. CV
2. Personligt Brev (frivilligt)
3. Övriga dokument
- Yrkeslegitimation

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2156
Kontakt
  • Mari Andersson, 0851771346
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se
Publicerat 2023-03-13
Sista ansökningsdag 2023-04-02

Tillbaka till lediga jobb