Är du intresserad av avancerad akutsjukvård? Vill du utvecklas i en bred och omväxlande vårdmiljö? Sök då till oss på IMA!

 

Vårt anställningserbjudande

Vi erbjuder dig:

  • En närvarande och engagerad chef.
  • En bra balans mellan arbete och privatliv.
  • En tydlig/meningsfull arbetsroll där du får utnyttja din kunskap, färdighet och kompetens.
  • Goda möjligheter till kompetensutveckling och att växa i din profession.
  • Vi erbjuder b la friskvårdbidrag på 5000 kr/år, sign-on bonus och ytterligare fördelaktiga förmåner. Läs mer om våra förmåner här (länk till Dina förmåner - Danderyds sjukhus)

Vi kan erbjuda dag/kväll-tjänst, treskift eller nattjänst. Arbetar du natt är veckoarbetstiden 32:20. Vid treskift kan veckoarbetstiden förkortas ner till 34:20 beroende på hur mycket nätter du arbetar. På natten har du alltid dubbelt natt-OB. 

Som sjuksköterska på IMA arbetar du med vård som gör skillnad för patienten. Vi har hög bemanning av läkare, sjuksköterska och undersköterska dygnet runt. Patienterna som kommer till oss har ofta ett stor övervakningsbehov både visuellt och maskinellt och det är vanligt att de sviktar i ett eller flera organ. Vi arbetar med NIV, non invasiv ventilation, artärnål, centrala infarter mm. De flesta av våra patienter kommer från akutmottagningen men kan även komma från andra delar av sjukhuset. Vi har 9 vårdplatser och vården kan vara allt ifrån ett par timmar till 2 dygn.

Redan nu har vi påbörjat vår resa till en ny vårdbyggnad som beräknas vara klar för inflyttning 2025 där vi kommer utöka till 12 vårdplatser.

 

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter innebär avancerad medicinsk behandling och omvårdnad. Du arbetar i team med en undersköterska och ni har hela tiden en mycket tät dialog med våra specialistläkare som är närvarande dygnet runt. Tillsammans identifierar ni och behandlar svåra kritiska sjukdomstillstånd.

 

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av akutsjukvård, gärna från IMA, akutmottagning, IVA eller AVA.

Meriterade är om du är Specialistsjuksköterska inom för verksamheten relevant område 

 

Personliga egenskaper

Egenskaper vi värdesätter är nyfikenhet och viljan att utvecklas. Det är en fördel om du redan är trygg i din roll som sjuksköterska men att fråga om saker man inte känner till ser vi som en självklarhet för att kunna lära av varandra. Det är viktigt att du vill möta patienter i det akuta skedet och har förmåga att arbeta under den stressen med relevanta prioriteringar. Patienterna möter du med värme och empati. Arbetet innebär mycket samarbete med andra varför det är viktigt att du uppskattar teamarbete. 


Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 38:15 tim/v
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2112
Kontakt
  • Ann-Charlotte Jansson, 08-12359399
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 08-12357070
Publicerat 2023-03-03
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb