Är du sjuksköterska med tidigare erfarenhet som vill arbeta på vår lungmottagning?

 

Att arbeta hos oss

Arbetet på mottagningen genomsyras av arbetsglädje, samarbete och flexibelt tänkande. Hos oss får och känner du att det går att fråga om allt. Oavsett yrkeskategori arbetar vi tillsammans på lösningar för att arbetet ska flyta på, med patienten i fokus.

 

Lungmottagningen

På lungmottagningen ingår förutom sedvanligt mottagningsarbete att assistera vid undersökningar såsom bronkoskopier, EBUS, thorakoskopier, dränageinläggningar samt beställning, utlämning och uppföljning av syrgaskoncentratorer och NIV-apparatur (Non Invasiv Ventilation). Blodgasdelegering erhåller du under inskolning.

Vi har påbörjat arbetet på lungmottagningen för våra olika processer såsom KOL, lungfibros, oklara lungförändringar samt delprocesserna NIV och syrgas. Där kommer du och övriga teamet vara en viktig del i det arbetet. 

Vi finns i nyrenoverade lokaler anpassade för vår verksamhet. 

 

Avdelning 74

Avdelning 74 är inriktad på lungmedicin och har 12 vårdplatser, med intag från akuten och övriga avdelningar dygnet runt. Arbetet innefattar mycket medicinsk teknik då våra patienter ofta har pleuradränage med behandlingar kopplade till dessa eller Non Invasiv Ventilation (NIV). Som sjuksköterska på lungmottagningen tjänstgör du på avdelningen 1 helg/månad samt vid eventuellt behov under semester/jul och nyårsperioden.

 

Om dig

Vi hoppas att du är en glad och trevlig person, som tycker om att samarbeta i grupp och lära av varandra. Tycker du om att testa nya arbetssätt och bidrar själv med förslag, då är du som klippt och skuren för oss. Erfarenhet av mottagningsarbete är meriterande men inte avgörande. Viktigast är att du är rätt person för oss.

 

Arbetsbeskrivning

Arbetstid på lungmottagning är dagtid, måndag till fredag 07.30 - 16.00.
En helg/månad på lungavdelningen ingår. Tjänstgöring på avdelningen kan bli aktuell under sommarsemester samt runt jul/nyårshelgerna. 

 

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska, erfarenhet är meriterande men inte ett krav, viktigast för oss är att du är rätt person.  

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2106
Kontakt
  • Linda Ekman, 08-12355694
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 08-12357070
Publicerat 2023-03-15
Sista ansökningsdag 2023-04-10

Tillbaka till lediga jobb