Är du en kommunikativ, serviceinriktad och lösningsorienterad person med erfarenhet av förvaltning och utveckling av system med tillhörande hårdvara? då kan du vara den vi söker!

 

Vårt anställningserbjudande

Verksamhetsområdet Teknik och Digitalisering är en utvecklingsorienterad serviceorganisation som genom teknik och digitala lösningar möjliggör en säker, kvalitativ och effektiv vård på Danderyds sjukhus. Hos oss får du en samhällsviktig tjänst. Det vi gör är ”på riktigt” och våra lösningar används i en verksamhet där de kan göra skillnad mellan liv och död. Vi har breda kontaktytor både internt och externt samt ges möjligheten att arbeta innovativt i en stabil organisation. Verksamhetsutveckling och roliga, utmanande projekt gör vårt arbete spännande varje dag.

Tjänsten är ett föräldravikariat med goda chanser till förlängning/tillsvidareanställning, då vi med rätt person hoppas kunna utöka gruppen framöver. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 

Arbetsbeskrivning

Uppdraget för objektspecialist patientkallelse och bråklarm är att etablera en stabil förvaltning för patientkallelser och bråklarm på Danderyds sjukhus. Förvaltning av patientkallelse och bråklarm ska etableras i samarbete med objektspecialisten för akutlarm och mobiltelefoni. Tjänsten som objektspecialist innebär även att du operativt vidmakthåller och vidareutvecklar stöd och support till hela verksamheten. Du handlägger ärenden och driver vidareutvecklingsuppdrag inom ramen för objektets tjänster/system. Du är också med och planerar samt är drivande när nya avdelningar/enheter vill utveckla/förnya sina kallelsystem.

 

Kort om objekten

Patientkallelse är signalsystemet som används för patienter att påkalla vårdpersonalens uppmärksamhet och bråklarm är ett överfallslarm som används av personal i utsatta roller.
De är båda avancerade signalsystem med varierande hårdvara i form av exempelvis handenheter, fastmonterade knappar och skärmar som samtliga har en specifik programmering för sin funktion.
Tjänsten innebär att du har patientkallelse och bråklarm som din specialitet där du även har ett nära samarbete med och agera back-up för objektspecialist akutlarm och mobiltelefoni.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill arbeta med förvaltning och utveckling av system inom sjukvården och har dokumenterad erfarenhet av att leda och driva team i uppdrag och projekt. Som lägst har du gymnasial utbildning, men vi ser gärna att du har högskoleutbildning inom vård, IT, kommunikation eller annan motsvarande utbildning eller erfarenhet som är relevant för tjänsten. Kunskaper om och erfarenheter av att arbeta i förvaltningsobjekt är ett krav. Du har även god förmåga att uttrycka dig muntligt och skriftligt på svenska. 

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta enligt förvaltningsmodellen Pm3 och har kunskap om PROJEKTiL/UPPDRAGiL så som projekt-/uppdragsmodell. Meriterande är också kunskaper om och erfarenheter av arbete med kravställning och upphandling. Slutligen är det meriterande om du har erfarenhet av arbete i en politiskt styrd organisation samt inom vård. 

 

Övriga krav

Du skall känna dig bekväm att arbeta i en PC-miljö och ha goda datakunskaper. Du skall ha kunskaper i Office-paketet och ett intresse för IT-frågor samt de möjligheter som digitala tjänster och verktyg kan innebära för så väl vårdgivare som patient. 

 

Personliga egenskaper

Uppdraget kräver stor kommunikativ och relationsskapande förmåga då arbetet till stor del sker i dialog med både verksamhet och leverantör. Som person är du självgående, har god samarbetsförmåga, är lyhörd och strukturerad samt har en god förmåga att se till helheten. För att trivas i rollen ska du gilla utmaningar och ha ett mål- samt lösningsorienterat förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

 

Övrigt

Arbetet är förlagt till kontorstid 40 h/vecka. Arbetsplatsen är belägen på Danderyds Sjukhus med goda kommunikationsmöjligheter. När verksamheten tillåter finns det även möjlighet att arbeta hemifrån.

Vi erbjuder bl.a. friskvårdbidrag på 5000 kr/år och ytterligare fördelaktiga förmåner. Läs mer om våra förmåner här: Dina förmåner - Danderyds sjukhus)

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1919
Kontakt
  • Louise Jakobsson Thorman, 08-12355213
Facklig företrädare
  • Marie Sjöndin, 08-12358659
Publicerat 2023-03-09
Sista ansökningsdag 2023-04-11

Tillbaka till lediga jobb