På MAVA erbjuds du en arbetsplats att utvecklas och komma framåt i din karriär inom akutsjukvården, vi vårdar patienter från alla kliniker på sjukhuset så du kommer vårda ett brett spektrum av patienter. 

Är du en erfaren sjuksköterska som vill jobba natt? 

 

Vårt anställningserbjudande

MAVA har 10 vårdplatser och hos oss vårdas patienter från 15 år och uppåt som har ett brett spektrum av diagnoser. Vi arbetar teambaserat med stödresurser för teamen, vi lär av varandra och varje rond är ett lärotillfälle, har ett gott samarbete mellan professionerna där patienten är i centrum. Nattskiftet består av två team med en sjuksköterska och en undersköterska som arbetar i team med 5 patienter per team. Nattetid har man nära kontakt med och ett gott stöd av jourläkare på sjukhuset som ansvarar för IMA och MAVA nattetid.

 

Arbetsbeskrivning

Hos oss är arbetet som sjuksköterska stundtals intensivt och utvecklande. Du arbetsleder, gör bedömningar och ordinerar omvårdnadsåtgärder. Arbetet innehåller många medicintekniska moment såsom, Bipap, telemetri och sonder etc. 

Vi tar främst emot inläggningar från akutmottagningen dygnet runt men även från IVA, IMA och övriga sjukhuset. 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse för akutsjukvården som vill arbeta natt. Vi ser gärna att du arbetat en tid som sjuksköterska och är trygg i din roll.

Specialistutbildning inom akutsjukvård är meriterande.

 

Personliga egenskaper

Du är en trygg person som behåller fokus och lugn även i svåra situationer. Du ser möjligheter och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter utifrån patientens förutsättningar . Du tar initiativ och planerar, organiserar samt prioriterar arbetet på ett effektivt sätt efter. Du ser samarbetet i teamet med dina kollegor och eftersträvar en positiv stämning i arbetsgruppen. Vidare sätter du alltid patienten i fokus och ser helhetsbilden kring denne. 

Vi ser gärna att du har ett gediget intresse av att förbättra och utveckla vården och våra arbetssätt då vi ständigt utvecklas och förbättras. 

 

Övrigt

  • Tillsvidareanställning.
  • Natt har arbetstidsförkortning där 32,20h/v är heltid.
  • Dubbelt OB-tillägg för nattjänstgöring. 
  • Start enligt överenskommelse.
  • Introduktion anpassad just för dig utifrån dina tidigare erfarenheter och individuella behov.
  • Fast rullande schema vid nattjänst. 
  • Önskar du arbeta med blandad natt/dag tjänstgöring är det något vi kan ha en dialog om. 

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%-100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1883
Kontakt
  • Tommie Fredriksson, 08-12357712
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 08-12357070
Publicerat 2023-03-07
Sista ansökningsdag 2023-03-21

Tillbaka till lediga jobb