Karolinska Universitetssjukhuset, Astrid Lindgrens Barnsjukhus

Vi söker nu timanställda medicinska sekreterare till vår barnakutmottagning.

Vi erbjuder

Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och omväxlande arbete med utvecklingsmöjligheter utifrån de behov som finns på din placering samt inom enheten. Du kommer att ha ett nära samarbete med medicinska sekreterare och vårdadministratörer och övriga yrkeskategorier i verksamheten.

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss på Karolinska Universitetssjukhuset och vill du läsa mer om våra förmåner kan du läsa här.

Om tjänsten

Vårdadministration inom Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus är ett eget verksamhetsområde som samlar all vårdadministrativ personal inom våra olika verksamhetsområden. 

Den medicinska enheten Barnakutsjukvård utgörs av barnakuten i Solna och Huddinge med avdelningarna BAVA 1 och 2 med hemvist på B87-89 och K43, Hemsjukvården Mobilen. Vi tillhandahåller dygnet-runt-vård för barn med akuta sjukdomstillstånd och skador. Verksamheten är Sveriges enda traumaenhet för barn.

Barnakutsjukvården driver också Barnskyddsteamet som är involverat i verksamheten vid Stockholms Barnahus. Där arbetar polis, socialtjänst, barnläkare och barn- och ungdomspsykiatrin tillsammans för att hjälpa barn som blivit utsatta för brott.

I arbetsuppgifterna ingår det bland annat journalskrivning i TakeCare, DRG-registreringar och andra sedvanliga sekreteraruppgifter. Vi bemannar dygnet runt med medicinska sekreterare till barnakuten och söker dig som har möjlighet att arbeta extra både dag- och kvällstid samt även nattetid måndag-söndag. 

Vi söker

Vi söker dig som tycker om att arbeta i en miljö med varierande arbetsuppgifter och skiftande intensitet. Tjänsten ställer krav på stor flexibilitet, god initiativförmåga och en känsla för att se till helheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och egenskaper. Du behöver ha en god samarbetsförmåga och hög servicekänsla. Du är noggrann och kan organisera och prioritera ditt arbete på ett självständigt och effektivt sätt. Du är öppen för utveckling i arbetet och gillar att arbeta för ständiga förbättringar i verksamheten och att utvecklas i din yrkesroll. Vi värdesätter ett positivt förhållningssätt till arbetskamrater och övriga yrkesgrupper.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Kvalifikationer

Krav:

  • Under utbildning eller är utbildad medicinsk sekreterare.
  • Goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi.

Meriterande:

  • Kunskaper inom TakeCare liksom utbildning i/kunskap om DRG. 

Om rekryteringsprocessen

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande och anställning kan komma att ske före ansökningstiden har passerat, så passa på att sök redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Timanställning
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1654
Kontakt
  • Tomas Seth, 08-12376456
Facklig företrädare
  • SACO, saco.karolinska.karolinska@regionstockholm.se
  • Vision, vision.karolinska@regionstockholm.se
Publicerat 2023-02-16
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb