Är du sjuksköterska och funderar på att vidareutbilda dig till specialistsjuksköterska inom anestesi? Vi har möjlighet att erbjuda dig en tillsvidareanställning med lön under studietiden. Erbjudandet gäller läsåret 2023/2024 och omfattar både sjuksköterskor som idag arbetar på Danderyds sjukhus och sjuksköterskor som vill börja arbeta hos oss. Efter avslutade studier påbörjar du en rotationstjänst på vår anestesiverksamhet.

 

Vi erbjuder 

Som nyutexaminerad anestesisjuksköterska erbjuder vi dig ett väl fungerande inskolningsprogram, erfaren handledare och ett regelbundet stöd av utbildningsledare och en närvarande chef. Du får möjlighet att i grupp reflektera tillsammans med erfarna samt lite mindre erfarna för att tillsammans växa inom specialiteten anestesi. Du erbjuds en stimulerande och omväxlande arbetsmiljö som präglas av hög kvalitet och spännande arbetsuppgifter. Hos oss uppmuntras inflytande och delaktighet i en lyhörd organisation som är nära. Gemenskap, omtanke och bekräftelse är utmärkande i vår positiva och kompetenta medarbetargrupp. Vi satsar mycket på kompetensutveckling för våra anställda genom både externa och interna utbildningar. Bland annat erbjuder vi flera studiedagar per år, möjlighet till hospitering samt ett stort utbud av kurser och utbildningar att söka. Vi uppmuntrar även forskning och högre examen.

 

Om oss 

Anestesiverksamheten på Danderyds Sjukhus AB är omfattande och allsidig. Vi bedriver elektiv och akut samt pre- och postoperativ vård. Verksamheten är indelad i flera enheter; Kirurgi, Urologi, Ortopedi, Gynekologi, Obstetrik, Öppenvårdskirurg samt ÖNH och Medicinsk tandvård där vi bland annat utför barnanestesi. Vi utför även anestesi på Röntgen, Endoskopin och Hjärtintervention. Vi ser det som en fantastisk tillgång med rotationsmöjligheter, variation och flexibilitet. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling och samtliga enheter präglas av hög kvalitet och omtanke.

 

Kvalifikationer 

Legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet. 

 

Personliga egenskaper

  • En initiativtagande person som vill växa och utvecklas i sin yrkesroll
  • God förmåga att arbeta i team förenat med självständigt arbete
  • Ett positivt förhållningssätt med engagemang och lyhördhet
  • Förmåga att hantera stress på ett professionellt sätt och trivs med ett omväxlande arbetstempo

Urvalsprinciperna kommer att ske genom intervjuer. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

 

Övrig information

Du ansöker själv till valfritt lärosäte. Vi kommer att kalla till intervjuer under våren. Vår urvalsprocess kommer att ske parallellt med antagningsnämndens urval, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan du fått besked om du blivit antagen eller ej.

Välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1601
Kontakt
  • Maria Olsson, Centraloperation, 08-12355096
  • Mattias Frimodig, Kvinnoklinikens anestesi, 08-12358110
Facklig företrädare
  • Vårdförbundets fackliga expedition, 08-12357070
Publicerat 2023-06-07
Sista ansökningsdag 2023-06-19

Tillbaka till lediga jobb