Vill du vara del i en verksamhet som gör skillnad för barn och ungdomar och samtidigt få bred kunskap om barn- och ungdomspsykiatri? Vi söker nu två sjuksköterskor för dag-/kvällstjänstgöring till en av våra heldygnsvårdsenheter.

Välkommen till en arbetsplats där du kommer att känna gemenskap, utvecklas som människa och ett arbete där du gör gott! Vi har alltid våra patienters bästa i fokus och gör gemensamt vårt yttersta för att de ska få den bästa möjliga vården.

BUP Sektion Akut och Heldygnsvård består av en akutmottagning och heldygnsvårdsavdelningarna 1, 2 samt S:t Göran. Sektionen erbjuder vård till barn och ungdomar 0-17 år med komplicerade psykiatriska tillstånd såsom psykoser, depressioner, ätstörningar, trauma m m, ibland i kombination med t ex sociala svårigheter eller neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Inom sektionen finns också Konsultenheten som erbjuder specialiserad psykiatrisk vård inom den somatiska barnsjukvården. Vården bedrivs enligt både HSL och LPT.

Den här tjänsten är för dig som vill ha ett engagerande arbete där du får möjlighet till både personlig och professionell utveckling. Du kommer att utmanas av svåra situationer och händelser, så du behöver våga stå kvar när det blåser, men du kommer också mötas av spännande patientmöten och en lärande och omhändertagande miljö.

Arbetsuppgifter 

Som sjuksköterska är du arbetsledare och du har helhetsansvaret för den psykiatriska omvårdnaden för patienterna. Du blir omvårdnadsansvarig sjuksköterska för 2-3 patienter där du, tillsammans med teamet, arbetar gemensamt så att våra patienter ska få så god vård som möjligt.

Du kommer att få använda dina olika sjuksköterskekompetenser utifrån patienternas behov, såsom samtal, bedömningar och samordning. I övrigt ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter såsom provtagning, vissa medicinska uppgifter och läkemedelshantering. Vid akuta situationer förväntas du kunna arbetsleda, prioritera och delegera.

Kvalifikationer

Du som söker ska vara legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har specialistutbildning inom psykiatri eller hälso- och sjukvård för barn och ungdomar. Även tidigare arbetslivserfarenhet inom dessa områden är meriterande.

Personliga egenskaper

De vi söker har en positiv inställning, är flexibel och ansvarstagande samt har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du behöver ha förmåga att möta människor i kris och ha en personlig mognad. Du kan arbeta självständigt utifrån de riktlinjer som finns och känner trygghet i att arbetsleda övrig personal.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder 

BUP skapar goda förutsättningar för att du ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Vi erbjuder flertalet interna och externa utbildningar såsom MI, DBT, Bergenmodellen m.m. och anpassar din introduktion efter dina behov. Du kan också få gå din specialistutbildning på betald arbetstid. Som medarbetare har du förmåner såsom fri öppensjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling, tjänstepension samt försäkringar. Vi erbjuder också flexibla arbetstider samt friskvårdsersättning (5.000 kr per år).

Anställningsform 

Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid eller deltid. Heltidsmåtten är för dag/kvällstjänsterna 38.25 tim/vecka. Möjlighet till deltidsarbete finns. Arbetstiderna är förlagda dagtid 7:30-16:00 samt kvällstid 12:00-20:30. Helgtjänstgöring är 2 helger på 5 veckor. Vi har även utrymme för flextid.

Övrig information 

Intervjuer kommer att ske löpande.

Vi låter alla som vi vill erbjuda en tjänst att auskultera hos oss under 2 dagar.

För dig som inte tidigare har arbetat inom barn- och ungdomspsykiatri påbörjas anställningen med sex månaders provanställning.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

BUP heldygnsvårdsenhet 1 är en del av BUP Stockholm. BUP Stockholm erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för barn och ungdomar från 0 till 17 år inom Stockholms län. Vi är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) som är en vårdgivare inom Region Stockholm. Tillsammans är vi cirka 1 000 anställda som varje år möter drygt 22 000 barn, ungdomar och deras familjer.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast, efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1589
Kontakt
  • Mahin Daraiee, enhetschef , 070-2619078
Facklig företrädare
  • Ulrika Sundbye, Vårdförbundet, 08-12340490
Publicerat 2023-02-14
Sista ansökningsdag 2023-03-26

Tillbaka till lediga jobb