Karolinska Universitetssjukhuset, Tema Cancer

Som den enda verksamheten inom region Stockholm har vi skapat en unik kombination mellan öppenvård och operation! Ni söker vi en ny operationssjuksköterska till vårt team!

Vi erbjuder

Som operationssjuksköterska hos oss får du en möjlighet att få jobba med två inriktningar inom samma enhet; mottagningsarbete och operationsarbete. Vi söker en erfaren operationssjuksköterska som vill prova något nytt och vara med i vår grupp och fortsätta utveckla arbetet. I nära samarbete med omvårdnadschef på mottagningen och PMI (Perioperativ Medicin och Intensivvård) bildar du teamet runt patienten. 


Om tjänsten

Hos oss arbetar du tillsammans med operationsplanerare, operationssjuksköterska och undersköterska. Arbetet varvas mellan operation och mottagningsarbete. I öppenvården initieras och planeras operationerna, vilket du tillsammans med kontaktsjuksköterskor kommer att vara en nyckelspelare i. Du ges möjlighet att följa patienten genom hela vårdkedjan då du träffar patienten på mottagningsbesök, tar del i operationsplaneringen och står med på operationssal som instrumenterande operationssjuksköterska. På operation leder du och deltar kliniskt i operationssjukvården i nära samarbete med anestesi- och kirurgteam.

Arbetstiden är förlagd måndag till fredag.


Vi söker

Vi söker dig som

  • tar eget ansvar för ditt arbete. Du gör det som krävs och söker den information som behövs för ett bra slutresultat. Du är ansvarsfull nog att be om hjälp när så krävs.
  • är trygg i dig själv. Du finner dig i en föränderlig vardag och kan anpassa dig till vad omgivningen kräver. Du reflekterar kring och strukturerar ditt arbete med bibehållet lugn.
  • följer struktur och planering, men du är också beredd att omvärdera utifrån de förutsättningar som finns i varje given stund. Du är bekväm i att omprioritera och frångå en plan för att lösa en uppkommen situation.
  • ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.


Kvalifikationer 

Krav: 

  • Specialistutbildad sjuksköterska inom operationssjukvård
  • Tre års erfarenhet som operationssjuksköterska

Meriterande: 

  • Tidigare vana från operationsplanering
  • Tidigare erfarenhet av mottagningsarbete

 

Välkommen in med din ansöka!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1532
Kontakt
  • Liselotte Karlsson, 08-12377708
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, vardforbundetsolna.karolinska@regionstockholm.se
Publicerat 2023-02-13
Sista ansökningsdag 2023-04-16

Tillbaka till lediga jobb