Södersjukhuset AB, Bilddiagnostik, Röntgenkliniken, Röntgensjuksköterskor

Går du röntgensjuksköterskeprogrammet i termin 6 skicka din ansökan redan idag!

Röntgenkliniken söker nya medarbetar. Vi riktar oss till dig som går termin 6. Vi garanterar mycket kunskap, rotation och lärdom, Vi är en högintensiv verksamhet, ett härligt medarbetargäng där du behövs och gör skillnad! Vi arbetar i team och värdesätter en arbetsmiljö där gemenskap, tillit och kompetensutveckling är centralt. Arbetstempot på vår röntgenavdelning är stundtals högt, men vi vet också att jobbet vi gör ger mycket tillbaka och att vi gör skillnad för våra patienter.

Röntgenkliniken på Södersjukhuset är en av Sveriges största radiologiska kliniker och har en bred verksamhet med tonvikt inom akutverksamhet. Metoder vi utför är datortomografi, ultraljud, konventionell röntgen, intervention, nuklearmedicin, MRT och barnverksamhet. Vi är idag ca 150 medarbetare på vår klinik och utför omkring 140 000 undersökningar per år varav ca 75% är akutverksamhet, resterande del är elektiv verksamhet.

Vårt erbjudande till dig

Påbörja din inskolning under våren med studielön. Fördelen med detta koncept är att du får möjligheten att redan under din sista termin påbörja din inskolning som kommer vara individuellt anpassad utifrån dina förutsättningar. Lagom till att du är färdig nyutexaminerad röntgensjuksköterska har du fått möjligheten att lära känna dina nya kollegor, kommit en bit på väg i din inskolning och fått känna på din nya yrkesroll som röntgensjuksköterska.

För dig som röntgensjuksköterskestudent erbjuder vi en tidsbegränsad anställning där du med en erfaren kollega påbörjar din inskolning som röntgensjuksköterska. När du erhållit din legitimation övergår din anställning till en tillsvidareanställning som  leg. Röntgensjuksköterska.

  • Vi gör vi en individuell inskolningsplan, som anpassas utifrån dina förutsättningar som nybliven röntgensjuksköterska.
  • Vi har internutbildningar på fredagar och varannan onsdag
  • Vi ser positivt på all vidareutbildning inom radiologi genom externa kurser och utbildningar
  • Vi har subventionerad friskvård och ett personalgym med tillgång till sjukgymnast.
  • Vi använder oss av kompetensstege som ska främja till utveckling och se till varje medarbetares potential och intressen.
  • Vi ger dig möjlighet till vidareutveckling inom flera olika modaliteter och ansvarsområden.

Rollen som röntgensjuksköterska

Som röntgensjuksköterska hos oss arbetar du med varierande och lärorika arbetsuppgifter inom olika modaliteter. Vi har en modern utrustningspark och ett brett undersökningspanorama med allt från konventionell röntgen till mer avancerade undersökningar på både barn och vuxna. Vi kan därför erbjuda dig stora möjligheter att utvecklas vidare inom ditt yrke hos oss vilket vi värdesätter.  

Kvalifikationer

Vi söker dig som är röntgensjuksköterska och läser 6, du behärskar svenska flytande i både tal och skrift. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom radiologisk verksamhet som undersköterska.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är lösningsorienterad, flexibel samt intresserad av teknik och utveckling. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och förväntar oss att du är en person som bidrar med engagemang och glädje till vårt team. Du har lätt för att samarbeta samt är noggrann och ansvarstagande i ditt arbete.

För att trivas hos oss bör dina grundvärderingar stämma överens med våra – respekt för individen med patienten i fokus

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Vid frågor kontakta gärna:

Vårdenhetschef: Merhay Hailemariam på merhay.hailemariam@regionstockholm.se

Vårdförbundet: Helen Granlund på helen.granlund@regionstockholm.se

 

 Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt ö.k
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1469
Kontakt
  • Vårdenhetschef Merhay Hailemariam , tel08-12361449
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet Helen Granlund , 08-12361000(vx)
Publicerat 2023-02-10
Sista ansökningsdag 2023-04-25

Tillbaka till lediga jobb