Tiohundra AB, Sjukhus och primärvård

Är du undersköterska och intresserad av avancerad sjukvård? Har du arbetat inom akutsjukvård i två år? Sök då till oss på IVA på Norrtälje sjukhus!

Om tjänsten

Vi erbjuder en trygg och stabil arbetsmiljö med erfarna kollegor med hög kompetens. IVA präglas av en stark teamkänsla och god sammanhållning. Trivs du med att arbeta i ett omväxlande tempo, där den ena dagen inte är den andra lik så är IVA en arbetsplats för dig. Här finns möjlighet till ständig kompetensutveckling både internt och externt.

Som undersköterska hos oss arbetar du i team tillsammans med sjuksköterska och övriga kollegor.  Dina arbetsuppgifter är bl.a. att regelbundet kontrollera vitala parametrar, ta EKG på patienten, utföra olika provtagningar, utföra omvårdnad, såromläggning och mobilisering. Hos oss deltar även du i den dagliga ronden då allas information är viktig att ta tillvara vid behandling av den instabila patienten.

Om dig

Vi söker dig som har ett genuint intresse av omvårdnad och som ser till patientens bästa.
Du är nyfiken, lyhörd, ödmjuk och vill bidra till en säker och trygg vård för patienten. Du har förmågan att samarbeta, hjälpa dina kollegor och kan prioritera dina arbetsuppgifter.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Om oss

IVA har 9 vårdplatser och ett tillhörande postoperativt flöde. De flesta av våra patienter kommer från akuten men de kan även komma från andra avdelningar. Patienterna som kommer till oss har ofta sviktande organfunktion och ett stort övervakningsbehov. Vanliga diagnoser hos oss är akuta hjärttillstånd, allvarliga infektionstillstånd, respiratorisk insufficiens, allvarliga elektrolytrubbningar och intoxikationer.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. 

Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Norrtälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1345
Kontakt
  • Kristina Jäderqvist, Enhetschef, 08-12326247
  • Katarina Sjöstrand, Enhetschef, 08-12326039
Facklig företrädare
  • Nås via växeln, 0176-10100
Publicerat 2023-02-13
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb