Sjuksköterska på Södertälje sjukhus: 

På palliativa avdelningen vårdas 9 patienter, alla har enkelrum och möjlighet finns för närstående att övernatta. Vi vårdar patienter i palliativt skede. Alla patienter har olika behov och utifrån dessa behov strävar vi efter att ge bästa möjliga omvårdnad genom att stötta, lyssna, vara närvarande, trösta och lindra.

Vi erbjuder våra medarbetare handledning var tredje vecka. 

Vi erbjuder ett utmanande arbete med fantastiska och stöttande kollegor med många års yrkeserfarenhet. Vi har en tillgänglig och närvarande chef som tillsammans med medarbetarna brinner för sitt arbete.  Personcentrerad vård värderas högt, likaså att arbeta professionellt för att kunna ge den bästa vården till våra patienter.

Södertälje sjukhus deltar i studien Magnet4Europe som syftar till att främja en bra arbetsmiljö och en attraktiv arbetsplats, med ett gott ledarskap som stödjer förbättringsarbete och en stark omvårdnadsprofession.  

Vi erbjuder

Södertälje sjukhus vill prioritera satsningar på de egna medarbetarna och investera i arbetsmiljön. Under våren har en rad åtgärder införts för nya och redan anställda medarbetare inom Södertälje sjukhus, ett arbetsgivarerbjudande. Vi erbjuder dig just nu bland annat:

- 5000 kr i friskvårdsbidrag under 2023.

- Du som legitimerad sjuksköterska kan få en sign-on bonus vid anställning innan 30 april 2023, förutsatt att du inte har varit anställd i Region Stockholm de senaste 6 månaderna.

Läs mer om våra förmåner och vårt arbetsgivarerbjudande här.

Dina personliga egenskaper:

Vi söker dig som är positiv, öppen i ditt sinne och vågar att pröva nytt! Du behöver kunna prioritera bland dina arbetsuppgifter när situationen så kräver.  Som person är du ansvarstagande, kreativ och lösningsfokuserad. Du har ett genuint intresse för att utveckla vården. Alltid med patienten i fokus.

Dina kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk hälso-och sjukvård. Det är meriterande om du har erfarenhet av palliativ vård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform: 

Tillsvidareanställning, deltid eller heltid. Du väljer!

Om Södertälje sjukhus:

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Vi är stolta över att vara det lilla sjukhuset med korta beslutsvägar, närvarande chefer och goda anställnings förmåner. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler.

För att din ansökan ska vara komplett ska du bifoga både personligt brev och CV. Välkommen med din ansökan!

Då vi är en myndighet betraktas inlämnade ansökningshandlingar som allmän handling och kan på begäran lämnas ut till utomstående enligt Offentlighets-  och sekretesslagen.

Vår vision:

Ditt sjukhus genom livet. Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 300 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller deltid
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1062
Kontakt
  • Sevim Deniz Ercan, 08-12324376
Publicerat 2023-02-01
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb