Karolinska Universitetssjukhuset, Barn PMI, Perioperativ

Barnoperation är en del av Barn-Perioperativ medicin och intensivvård (Barn PMI) som sedan drygt ett år är en egen funktion på Astrid Lindgrens barnsjukhus. Vi har gjort en nystart och behöver nu din hjälp för att nå våra mål. 

Alla chefsroller är tillsatta i vår medicinska enhet i den nya funktionen barn PMI men vi saknar nu en omvårdnadschef - är det du?

Vi erbjuder
Vi erbjuder en utvecklande ledarroll i en liten och mycket engagerad och sammansvetsad grupp av omvårdnadschefer inom Barn PMI. Vi behöver nu ytterligare en chefskollega som tillsammans med oss vill vara med och leda samt utveckla en av Sveriges viktigast verksamheter för barn och ungdomar.

I dialog med din närmaste chef kommer du att erbjudas anpassad utbildning/inskolning och kontinuerlig kompetensutveckling i programmet för chef- och ledarskapsutveckling.

Tycker du att tjänsten låter intressant, men saknar boende i Stockholm? Vi har möjlighet att hjälpa dig med personalbostad under en övergångsperiod, så att du i lugn och ro kan finna dig till rätta och leta boende när du kommit på plats.

Självklart får du också ta del av de förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Blir du nyfiken på hur vi arbetar på Barn PMIs operationsenheter? Tveka då inte att ta kontrakt om du är intresserad av att komma och hospitera. Vi berättar gärna mer om oss, vår grupp och ledarskapet.

Läs mer om oss här!

Om tjänsten
På Barnoperation i Solna utförs bland annat barnkirurgi/ortopedi, avancerad missbildnings-, tumör-, neonatal-, trauma- och neurokirurgi. Vi är en dygnet runt-verksamhet med både elektiva och akuta flöden och samarbetar med barnuppvaket, barnintensiven och neonatalavdelningarna. Vi arbetar i nya lokaler och i toppmodern operationsmiljö.

Karolinskas uppdrag är att bedriva sjukvård, undervisning och forskning på hög internationell nivå och för närvarande är vi rankade som sjunde bästa sjukhus i världen.

Du kommer att ingå i ledningen bestående av fyra omvårdnadschefer, OVC, varav du är den ena. Som OVC leder du arbetet och är första linjens chef för omvårdnadspersonalen.

Du ansvarar och säkerställer tillsammans med dina OVC-kollegor att det finns rätt kompetens och bemanning med omvårdnadspersonal och du ger medarbetarna rätt förutsättningar som krävs för arbetet. Du har ansvar för att bereda möjligheter för omvårdnadsutveckling och -forskning. I rollen ingår ansvar för budget och verksamhetsplan och du har ett arbetsmiljöansvar för både den fysiska och psykosociala arbetsmiljön.

Du och dina kollegor arbetar nära i delat ledarskap över vårdgolvet och samarbetar med omvårdnadschef på barnuppvak samt med vår sektionschef som är läkare. Tillsammans utvecklar och förbättrar ni arbetssätt och rutiner.

Vi söker
Vi söker dig som är en handlingskraftig och inspirerande ledare med mycket driv men som också har en förmåga att stanna upp och reflektera samt skapa delaktighet. Vi ser gärna dig som vill vara där det händer, tillsammans med personalgruppen.

Precis som på många arbetsplatser har vi möten men vi vill gärna se dig ute på vårdgolvet, tillsammans med medarbetarna. Du behöver vara bra på att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt.

Slutligen bör du kunna hålla motivationen uppe och kunna arbeta på tills projekt är avslutade eller resultat uppnådda.

Kvalifikationer
Krav: Specialistsjuksköterska inom anestesi.

Meriterande: Chefserfarenhet eller erfarenhet av arbete där du självständigt lett en arbetsgrupp. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med projektledning eller förbättringsarbete. Ledarskapsutbildning.

Ansökan
I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest som båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent.

Om du uppfyller tjänstens kvalifikationer kommer du att få en inbjudan till att utföra tester. Länken skickas normalt första dagen efter ansökningstidens slut och du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna.

Om du har frågor kring testerna är du välkommen att kontakta rekryteringstest.karolinska@sll.se

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Personligt brev (valfritt)
3. Betyg och intyg
4. Genomförda tester

Vi ser fram emot din ansökan! Välkommen till oss!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/922
Kontakt
  • Mari Andersson, 072-4570698
Facklig företrädare
  • Anne Danielsson, Vårdförbundet, 08-51775163
  • Pasi Nyberg, SACO, 072-5808684
  • Kristina Nilsson, Vision, 072-4654855
  • Yvonne Dellmark, Läkarföreningen, 073-6681740
  • Catharina Häggbom, Kommunal, 08-51775173
Publicerat 2023-02-02
Sista ansökningsdag 2023-03-19

Tillbaka till lediga jobb