Folktandvården Stockholm

Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Nu söker vi tandhygienister till flera olika kliniker inom region Stockholm. Bli en av oss du också

Ditt uppdrag

Som tandhygienist hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Du kommer att ha fokus på våra patienter och på goda resultat i både mindre och större arbetsuppgifter, i strävan att göra Folktandvården Stockholm till ett av Sveriges mest framgångsrika tandvårdsföretag.

Ditt introduktionsprogram
Hos oss får du en gedigen och professionell introduktion till tandhygienistyrket. Bland annat ger vi dig en möjlighet till att utveckla dina kliniska färdigheter, såsom exempelvis din förmåga att bedöma patienter och deras symtom. Dessutom ger vi dig stora möjligheter till att utvecklas i din roll som tandhygienist, samt även inom affärsmässigt tänkande. Du kommer att få klinisk handledning av en erfaren kollega, och fokus kommer vara på odontologi och teamarbete. Dessutom kommer du få vidareutveckla dig inom strukturerade arbetssätt.

Tillsammans med din klinikchef sätter du individuella mål, exempel på det kan vara vilka behandlingar du ska prova på, vilka delar du självständigt ska driva och kompetensutveckling inom exempelvis ekonomi. Vidare kommer du också att få gå på flera olika utbildningar under dina första år hos oss.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig som utbildar dig till tandhygienist nu, och som får din legitimation till våren/sommaren 2023. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Du är förtroendeskapande och håller en hög servicenivå. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i svenska språket i både tal och skrift. Har du erfarenhet av T4 är det meriterande.

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Dessutom lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos oss finns det möjlighet till

 • Schemalagd helgtjänstgöring med extra helgtillägg.
 • Lönetillägg vid orter som vi bedömer som socioekonomiskt svaga områden.
 • Att arbeta på både stora och små kliniker med olika odontologiska inriktningar och utmaningar.
 • Att få arbeta på en klinik från Norrtälje till Nynäshamn, då vi finns på ett stort geografiskt läge i Stockholm.
 • Ortstillägg vid Norrtälje och Nynäshamn, efter ett års anställning.  
 • Därutöver erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur.

Vi kan även erbjuda dig framtida möjligheter såsom

 • Karriär inom exempelvis uppdrag såsom; klinikchef, arbetsledare och nischtandhygienist.
 • Att få handleda nyutexaminerade tandhygienister mot ett extra arvode.

Urvalsprocessen
Första delen av vår process består av en personlighetsanalys och ett problemlösningstest, som du kommer att få göra hemifrån. Därefter sker en intervju på en klinik, som vi på bästa sätt försökt matcha efter ditt behov/önskan. (I samband med din ansökan får du skriva in vilka önskemål du har kring specifika kliniker och/eller geografisk ort inom Stockholmsregionen). I slutet av vår rekryteringsprocess tar vi referenser.

Ansökan/Anställning
Välkommen med din ansökan senast den 12 mars-2023. Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid. Provanställning kan förekomma. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vill du veta mer?
Varmt välkommen att kontakta någon av oss rekryterare:
Hanna Nörgaard, hanna.norgaard@regionstockholm.se, 072-594 91 51 
Amanda Gustafsson, amanda.gustafsson@regionstockholm.se, 072-594 93 58 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 20
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/648
Facklig företrädare
 • Ulrika Rebhan, TT, 08-12315232
 • Soheila Mellat, Vision, 08-12316696
 • Helen Ahlgren, SRAT, 08-12316980
Publicerat 2023-01-24
Sista ansökningsdag 2023-03-12

Tillbaka till lediga jobb