Folktandvården Stockholm

Vill du sommarjobba på ett av Europas största tandvårdsföretag? Du som studerar tandvård och som är intresserad av att sommarjobba är välkommen med din ansökan till Folktandvården Stockholm!  

Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens mun- och tandhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet och personlig omtanke. Vår storlek och vårt breda och djupa kunnande gör det möjligt att möta varje kunds behov. Samtidigt ger det våra anställda möjlighet till att växa och utvecklas.

Ta nu chansen att utvecklas tillsammans med oss!

Uppdraget
Är du just nu under utbildning som tandläkare, tandhygienist eller tandsköterska har du möjlighet att sommarjobba hos oss. Arbetsuppgifterna varierar beroende på klinikernas olika behov, men också på grund av dina kunskaper och erfarenheter.

Är du tandläkarstudent och har avslutat din nionde termin och kan arbeta på särskilt förordnande (utfärdat av Socialstyrelsen) får du exempelvis utföra undersökningar och enklare behandlingar.

Om du sommarjobbar hos oss får du en bra erfarenhet i din karriär och möjlighet att arbeta med många härliga arbetskamrater med hög kompetens. Du får också tillfälle att, via olika typer av nätverk, fördjupa dina odontologiska kunskaper och bredda ditt nätverk. Det som är glädjande för oss är att många av er sommarjobbare fortsätter att arbeta hos oss efter avslutad utbildning.

Vad behöver du för att lyckas
Vi söker dig som har ett stort intresse för odontologi och som sätter kunden i fokus. Vidare är du intresserad av att utveckla dina färdigheter och din kompetens. Du är en person med hög social kompetens som har en god förmåga till samarbete. Dessutom har du en god kommunikativ förmåga i svenska språket i både tal och skrift. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.  

Ansökan och urvalsprocessen
Du är välkommen med din ansökan innehållande personligt brev och CV senast den 12 mars. Ange vilken period under sommaren som du önskar och har möjlighet att arbeta (veckor i en följd). Besked om du blivit antagen eller inte får du senast på mejl den 24 april.

Första delen av vår process består av en ansökningsperiod som pågår från och med den 23 januari och till och med 12 mars (som är den sista ansökningsdagen). Intervjuer kommer pågå kontinuerligt fram till och med den 24 april. I samband med din ansökan får du skriva in vilka önskemål du har kring specifika kliniker och/eller geografiskt område inom Stockholmsregionen. Vi kommer även att ta referenser.


Har du frågor
Välkommen att kontakta
Hanna Nörgaard, hanna.norgaard@regionstockholm.se eller Amanda Gustafsson, amanda.gustafsson@regionstockholm.se

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 20
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/357
Facklig företrädare
  • Ulrika Rebhan, TT, 08-12315232
  • Soheila Mellat, Vision, 08-12316696
  • Helen Ahlgren, SRAT, 08-12316980
Publicerat 2023-01-23
Sista ansökningsdag 2023-03-12

Tillbaka till lediga jobb