Tiohundra

När våra ordinarie medarbetare går på välförtjänt semester söker vi vikarier till akutmottagningen.

Vill du arbeta i händelsernas centrum? Vi på akutmottagningen söker just nu sommarvikarier som vill vara en del av vår gemenskap!

Om tjänsten
Som undersköterska på akutmottagningen och närakuten vårdar du svårt sjuka patienter och tar hand om olyckor, men är också behjälplig till patienter som söker till oss för mindre skador och lättare sjukdomar. Du samarbetar med sjuksköterskor och läkare.

Vi har en mycket härlig gemenskap både i arbetsgruppen och på sjukhuset. Många av våra medarbetare har lång erfarenhet av akutsjukvård och vi bedriver omvårdnad av mycket hög klass. Detta är vi väldigt stolta över och mycket rädda om! Det är därför viktigt att du har ett starkt intresse för omvårdnad men också för medicinsk teknik, den medicinska aspekten av akutsjukvård och tycker om varierade arbetsuppgifter.

Det är viktigt att du är trygg i din roll som undersköterska och har ett intresse för att lära dig nya saker och är nyfiken. 

Om dig
Vi söker dig som är undersköterska och är intresserad av akutsjukvård och kan bidra med positiv energi. Har du erfarenhet av akutsjukvård är det meriterande.  Vi ser gärna att du är en ödmjuk person med förmåga att vara flexibel i ditt arbetssätt. 

Vi vill ha kollegor som är engagerade - men det allra viktigaste är att du har en trygghet i dig själv, som återspeglas i ett gott bemötande mot både patienter och kollegor. Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi är en mycket positiv och glad medarbetargrupp och värnar detta högt. Därför lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet när vi anställer. 

Är just du intresserad av att arbeta med oss på akutmottagningen i Norrtälje så är du varmt välkommen med din ansökan. 

Om oss
Vi erbjuder dig ett varierat jobb i en miljö som präglas av engagemang, utveckling och patientfokus. Norrtälje sjukhus är ett akutsjukhus beläget en kortare promenad från busstationen i Norrtälje. 

Besök oss gärna på Instagram @livetpaakuten för att få en inblick i vår vardag!

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.

Vi intervjuar och anställer fortlöpande under annonseringstiden. Anställningens omfattning, heltid/deltid, kan variera efter överenskommelse.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Norrtälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/9365
Kontakt
  • Sandra Melin, 0812326056
Facklig företrädare
  • Nås via vår växel, tel, 0176-10100
Publicerat 2022-12-01
Sista ansökningsdag 2023-01-31

Tillbaka till lediga jobb