Välkommen till Hässelby BVC!

Om mottagningen:

På Hässelby BVC arbetar tre sköterskor och en chef. Vi söker nu två nya medarbetare.

Hässelby är ett multikulturellt område med blandad befolkning.  Vi arbetar vi med utökat hembesöksprogram där vi erbjuder sex hembesök under barnets första 15 månader, dessa görs tillsammans med en föräldrar rådgivare.

Hässelby BVC är också en del av BHV Stockholm Norra där 16 BVC-mottagningar ingår. Detta möjliggör kunskapsutbyte mellan mottagningarna och till verksamheten hör också en vårdutvecklare. Verksamheten arbetar aktivt för att fortsätta att driva barnhälsovården framåt genom förbättrings- och utvecklingsarbeten, exempelvis är BVC nu en del av den digitala plattformen, Alltid Öppet. Verksamheten tillhör Region Stockholm.

Hos oss arbetar vi utifrån en helhetssyn på människan och strävar efter trygga välmående barn och trygga vuxna. Vi vill ge våra familjer hög tillgänglighet, delaktighet och kontinuitet.

Vi följer samverkansavtal och bedriver facklig samverkan med lokala representanter inom verksamheten.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är intresserad av barn och familjearbete, är inriktad på samverkan med olika professioner samt har lust och energi att bidra till utveckling av barnhälsovården.

Som BVC sjuksköterska hos oss i Hässelby kommer du att erbjudas ett spännande arbete där du arbetar självständigt men också i team. I team arbetar du tillsammans med dina BVC sjuksköterskekollegor, föräldraskapsstödjare, läkare och flera andra professioner. Du har ett eget ansvar över ditt arbetsområde, samtidigt som du har kollegor och en närvarande ledning runt dig. Vi arbetar efter barnhälsovårdens hälsouppdrag som bland annat innebär besök vid nyckelåldrar, hembesök, vaccinationer och föräldragruppsverksamhet där barnet och familjens behov styr arbetet.

Du kommer att arbeta dagtid, aldrig röda dagar eller helger. Vi har flextid och individuella scheman som du till stor del kan påverka. Verksamheten ser vikten av friskvård och erbjuder friskvårdsersättning och vi har också förmåner inom försäkring, semester, fri sjukvård och pension.

Vi arbetar i journalsystemet Take Care.

Kvalifikationer

Du skall vara sjuksköterska med specialistutbildning i Barnsjukvård eller Distriktsvård. Svenskkunskaper motsvarande C1 är ett krav inom regionen.  

Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Tidigare erfarenhet av arbete inom BHV är meriterande.   


Personliga egenskaper


Du kanske är den där personen som är lika stabil som du är kreativ? Som är van att hantera många möten men fortfarande är full av empati? Då är du helt rätt för oss.

Du kommer att ha kontakt med olika typer av familjer och barn vilket kräver att du är flexibel och har god kommunikativ förmåga.

Känns det här som helt rätt för dig? Att du är den vi söker? Välkommen in med din ansökan.

 

Övrig information

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag. Provanställning kan komma att tillämpas

Välkommen in med din ansökan!

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 60% till 80% enl ök
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3713
Kontakt
  • Enhetschef Carita Vadberg, 08-12342889/070-4842827
Facklig företrädare
  • Annika Stigmanslid, vårdförbundet , 08-12340490
Publicerat 2024-06-10
Sista ansökningsdag 2024-07-10

Tillbaka till lediga jobb