Är du vår nya ST-läkare?

Verksamhetsområde Ortopedi på Danderyds sjukhus är en dygnet-runt-verksamhet med närmare 300 medarbetare. Vi bedriver både akut och elektiv vård och träffar patienter på vår ortopedmottagning, vid ortopedsektionen på sjukhusets akutmottagning samt vid våra fyra ortopediska slutenvårdsavdelningar. Vi opererar på centraloperation med egen operationspersonal samt bedriver ortopedisk dagoperation. I vår verksamhet ryms även en omfattande paramedicinsk sektion med såväl fysioterapi, arbetsterapi, dietistverksamhet och kuratorsverksamhet. Läkargruppen är organiserad i fyra sektioner; trauma-, ledplastik-, och dagortopediska sektionen samt sektionen för ST- och underläkare. 

 

Vårt anställningserbjudande

Som ST-läkare i ortopedisk kirurgi kommer du att delta i alla delar av klinikens verksamheter. Du kommer att ingå i primärjourslinjen på Akutmottagningen. Du kommer också att handleda läkarstudenter och AT-läkare, samt ta del i klinikens verksamhetsutveckling. För att tillgodose vissa delar av målbeskrivningen kan tjänstgöring på andra sjukhus bli aktuellt.

 

Kvalifikationer

Svensk läkarlegitimation. Tidigare erfarenhet av ortopedi är meriterande liksom dokumenterat intresse och erfarenhet av forskning.

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är positiv, utvecklingsinriktad, flexibel och har ett stort intresse för ortopedi. Du samarbetar för att nå våra högt ställda mål, hjälper dina kollegor och tar prestigelöst initiativ, allt för patientens bästa.

I vår verksamhet är teamarbete centralt och du har lätt för att tillsammans med andra arbeta effektivt, men även anpassa dig och förändra tillvägagångssätt och förhålla dig strukturerad och positiv i pressade situationer.

Vi strävar efter ständig utveckling och hos oss har undervisning och forskning en central roll, varför undervisningsintresse är betydelsefullt. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.


Övrigt

Tillsvidareanställning, 40 timmar/vecka.
Tillträde: 2024-09-01 eller enligt överenskommelse. 

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 240901
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3270
Kontakt
  • Erica Domeij Arverud, 08-12358295
Facklig företrädare
  • Läkarföreningen Annelie Pettersson, 08-12358294
Publicerat 2024-05-22
Sista ansökningsdag 2024-06-07

Tillbaka till lediga jobb