Vi söker barnmorskor som vill utvecklas med oss!

 

Vårt anställningserbjudande 

Kvinnosjukvård och förlossning på Danderyds sjukhus är mitt i en positiv, spännande och omfattande förändring! Vi moderniserar förlossningsvården genom att vidareutveckla digitala lösningar och planerar samtidigt för BB-vård i hemmet.

Vi arbetar aktivt för att främja en god arbetsmiljö och en hög patientsäkerhet. Vi värnar om den totala upplevelsen och har familjen i fokus genom hela vårdkedjan. För oss är det viktigt att du som medarbetare utvecklas, stimuleras och ges möjlighet att använda hela din kompetens.

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Allt om dina förmåner

 

Arbetsuppgifter 

Avdelning 17 är en medicinsk eftervårdsavdelning med ansvar för planerade kejsarsnitt.

Som barnmorska ansvarar du för fyra till fem familjer tillsammans med en undersköterska. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att vårda och stödja den nyblivna familjen i samstämmighet med deras individuella önskemål. Detta innebär bland annat att:

  • Du erbjuder information utifrån var familjen befinner sig och ger familjen förutsättningar att göra informerade val.
  • Du uppmuntrar till hud mot hud i så stor utsträckning som möjligt för att skapa de bästa förutsättningarna till anknytning och amning.
  • Du ger ett engagerat och korrekt stöd kring amning.

Din introduktion kommer att anpassas utifrån tidigare erfarenhet.

 

Kvalifikationer

Legitimerad barnmorska. Erfarenhet från liknande vård är meriterande. Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, krävs.

 

Personliga egenskaper

För att trivas hos oss behöver du ha förmåga att organisera och prioritera arbetet effektivt samt att ha ett serviceinriktat bemötande. Teamarbetet kräver vilja att samarbeta och flexibilitet att ställa om till nya förutsättningar under arbetsdagen. Du både ger och ber om hjälp. Då vi möter familjer med olika bakgrund och individuella behov krävs stor lyhördhet och en mycket god kommunikativ förmåga.

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad Enligt överrenskommelse
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3254
Kontakt
  • Emelie Larensvärd, 08-12358808
  • Cajsa Hällvik, 08-12358809
Facklig företrädare
  • Anneli Zetterström, Guro Gunnehed Vårdförbundet, 08-12355417
Publicerat 2024-06-14
Sista ansökningsdag 2024-07-07

Tillbaka till lediga jobb