Vi söker nu en arbetsterapeut till Salem Rehab!

Vi utökar med ytterligare en arbetsterapeut, är du den vi söker? Här finns möjligheten att arbeta flexibelt i vårt primärvårdsuppdrag med hemrehabteam, mottagning samt Neuroteam.

Salem rehab är en verksamhet inom Stockholms läns sjukvårdsområde med uppdrag att bedriva primärvårdsrehabilitering med tilläggsuppdrag för neuroteam i öppenvård. 

Vi kan erbjuda ett stimulerande, omväxlande och utvecklande arbete med eget ansvar. Inom basuppdraget där hemrehab och mottagningsarbete ingår arbetar arbetsterapeuter, fysioterapeuter, kiropraktorer samt dietister. I neuroteamet ingår även kurator och logoped. När du kommer till oss får du en gedigen introduktion både i basuppdraget samt i neuroteamet.  Neuroteamet har också regelbunden handledning av neuropsykolog för att stärka gruppen och öka kompetensen ytterligare.

Vi är en av få primärvårdsenheter som sitter samman med en vårdcentral. På rehab är vi sammanlagt 23 personer, i hela verksamheten där även vårdcentralen är medräknad är vi närmare 60 personer. Fördelen med att vi tillhör vårdcentralen är att vi har ett nära och tätt samarbete med samtliga professioner på vårdcentralen.

Ditt arbete kommer att präglas av patientens fokus, arbetsglädje och inställningen att alla människor är lika mycket värda.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna för en arbetsterapeut inom primärvårdsuppdraget är väldigt varierande. I basuppdraget gör vi hembesök där vi bland annat gör bedömning av hjälpmedelsbehov och utprovning av hjälpmedel. ADL-bedömningar och intyg som grund för ansökan om bostadsanpassning, basal minnesutredning i patientens hem. Hembesök utförs både i team och enskilt. På mottagningen arbetar vi med bland annat handrehabilitering och arbetsförmågebedömningar, arbete på mottagningen kan vara både enskilt och i grupp. I neuroteamet träffar du patienter från 18 års ålder med en mängd olika typer av neurologiska sjukdomar. I Neuroteamet arbetar vi med stort fokus på teamarbete, vi har gemensamma mål och det är ett tätt samarbete inom teamet.

Du kommer att samarbeta med övriga vårdgivare på enheten men även med anhöriga och andra samverkansaktörer samt handleda studenter.

Kvalifikationer:
- Leg arbetsterapeut, erfarenhet från arbete primärvård eller neuroteam ses som mycket meriterande men kan också passa dig som är ny i yrket då du kommer få introduktion av erfarna kollegor.
- B-körkort.
- Vidareutbildning på högskolenivå värdesätts.
- Svenskkunskaper minst nivå C1.

Personliga egenskaper:
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper, vilket innebär att du har/är:

- Uppskattar variationen mellan självständigt arbete och vara en del av ett team.
- Gärna delar med dig av din kunskap både till patienter samt kollegor.
- Är bra på att organisera ditt arbete och snabbt ställer om till nya förutsättningar.
- Har ett strukturerat arbetssätt och klarar stressiga arbetssituationer.
- Är lyhörd och har lätt att skapa nya kontakter.
- Har nära till skratt.

När du arbetar i patientens hem måste du klara av att vistas i miljöer med pälsdjur och inte vara känslig för röklukt.

Anställningsform:
Tillsvidare anställning 100%. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

Övrigt:
Vi går löpande igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan ansökningsdagen. Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Salem
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2930
Kontakt
  • Jenny Eriksson, enhetschef , 08-12367092
Publicerat 2024-05-06
Sista ansökningsdag 2024-05-27

Tillbaka till lediga jobb