Vill du vara med och leda våra fantastiska medarbetare?

Vi söker nu en ledare för denna verksamhet som har ett strukturerat arbetssätt, en mycket god samarbetsförmåga, är flexibel och lyhörd samt gillar att initiera och driva kvalitets- och förbättringsarbeten. Har lätt för att prioritera och ser möjligheter i eventuella utmaningar. Inte minst är du positiv och har förmåga att engagera och skapa arbetsglädje. Tjänsten kräver att du har en god kommunikativ förmåga och att du aktivt bidrar till att skapa dialog. Du skall också ha ett prestigelöst förhållningssätt och vara trygg i dig själv. Du kommer arbeta tätt tillsammans med vårdenhetschef, bemanningsassistent och medicinskt ansvarig läkare.

 

Arbetsuppgifter

Som biträdande vårdenhetschef har du en arbetsledande position på avdelningen där du i nära samarbete med vårdenhetschef och medicinskt ledningsansvarig läkare utarbetar arbetsrutiner som främjar patientsäker vård, effektiva patientflöden, teamarbete mellan yrkeskategorier och en god arbetsmiljö. En viktig del i rollen är att planera, leda, utveckla, handleda, och följa upp omvårdnadsarbetet på avdelningen. Du kommer bland annat att ansvara för att avdelningens rutiner efterlevs, inventera och samordna utbildningsinsatser samt ha ansvar för introduktion av nyanställda medarbetare. En viktig del i rollen är att stödja och handleda omvårdnadspersonalen samt att organisera och implementera kompetenshöjande aktiviteter. Utöver detta ingår att medverka till rekrytering av nya medarbetare.

Rollen som biträdande vårdenhetschef innebär att du fungerar som vårdenhetschefens förlängda arm i den dagliga verksamheten och du kommer i förekommande fall att ersätta denne vid frånvaro. Kliniskt arbete kombineras med administrativt arbete.

Du kommer att få en individuellt anpassad introduktion baserat på dina erfarenheter och ditt individuella behov så att du på bästa sätt ska komma in i ditt nya ansvar.

 

Vår verksamhet

Kvinnokliniken bedriver akut och specialiserad vård med hög kompetens inom öppen- och slutenvård. Verksamhetsområdet är indelat i en gynekologisk och en obstetrisk sektion. Gynekologisektionen har en speciell profilering mot benigna gynekologiska sjukdomar. Robot och endoskopisk kirurgi, vulvasjukdomar och bäckenbottenkirurgi inklusive urogynekologi utgör hörnstenarna i verksamheten och Danderyds sjukhus ligger i framkant beträffande klinisk forskning och utveckling inom dessa områden. Behandlingen av patienter med sjukdomar eller skador i bäckenbotten och vulva har länge varit en av sjukhusets spetskompetenser. Inom den gynekologiska sektionen bedrivs även en stor dagkirurgisk verksamhet. Just nu pågår även ett miljöprojekt hos oss där vi har som mål att vara den Gröna Kvinnokliniken.

 

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning operation. Meriterande med några års erfarenhet.

Meriterande är även erfarenhet av ledarskap och utvecklingsarbete.

 

Övrigt

Tjänstens sysselsättningsgrad är 38.15 h/vecka där viss helgtjänstgöring ingår. 

 

Vårt anställningserbjudande

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Allt om dina förmåner

 

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag! Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 38,15 h/v med viss helgtjänstgöring
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2595
Kontakt
  • Maria Klahr Wikström, 0812355623
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 08-12357070
Publicerat 2024-04-22
Sista ansökningsdag 2024-05-13

Tillbaka till lediga jobb