Södersjukhuset AB, Specialistvård, SårC, Sårcentrum

Vårt erbjudande

Vi söker en vikarierande sjuksköterska som är intresserad och engagerad inom behandling av svårläkta sår och som även ser fram emot att jobba dagtid! 

Är du passionerad när det gäller att behandla och utreda sår med olika geneser? Då är du precis den vi letar efter! Hos oss på Sårcentrum har vi en dedikerad och multidisciplinär approach till sårbehandling, där vi samarbetar nära med andra specialiteter på sjukhuset såsom ortopedi, kirurgi, kärlkirurgi, infektion, dermatologi och diabetes.

Vi erbjuder en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö där du har möjlighet att växa och utvecklas i avancerad sårbehandling. På Sårcentrum bedriver vi även forskning och kliniska prövningar samt erbjuder undervisning för olika personalgrupper. Du kommer att arbeta dagtid, måndag till fredag, och ha möjlighet att göra verklig skillnad för patienter med svårläkta sår.

Som en del av vårt team kommer du att träffa patienter vid deras första besök, tillsammans med läkare, för att göra en preliminär bedömning och utforma en individuell vårdplan. Vi söker en leg sjuksköterska med minst två års erfarenhet och goda kunskaper i svenska.

Om du är självständig, har god samarbetsförmåga och brinner för att göra skillnad för patienter med svårläkta sår, så ser vi fram emot att välkomna dig till vårt team på Sårcentrum. Ansök idag och ta nästa steg i din karriär inom sårbehandling! 

Tjänsten är på 6 månader och under dagtid, start enligt överenskommelse! 

Om du tror att du är rätt person för denna spännande och meningsfulla roll, ser vi fram emot din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2579
Kontakt
  • Lena bjerwe, 0724688769
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 08-12361000vx
Publicerat 2024-05-06
Sista ansökningsdag 2024-05-12

Tillbaka till lediga jobb