Vi vet att det behövs medarbetare med olika talanger för att bygga ett starkt team. På Hjärtintensivvårdsavdelningen kompletterar vi varandra och värdesätter mångfalden i gruppen. Vill du arbeta på en topprankad hjärtklinik? Nu söker vi fler talanger till HIA-gänget.

 

Vårt anställningserbjudande

På HIA erbjuds du ett utvecklande och omväxlande arbete som undersköterska. På fyra av vårdplatserna vårdas våra svårast sjuka patienter som är i behov av tex. non invasiv
ventilationsbehandling, artärnål och täta kontroller av vitalparametrar. Intaget av patienter sker dygnet runt, ibland direkt från ambulansen. Du erbjuds introduktion under handledning utifrån dina behov.

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Allt om dina förmåner

 

Arbetsbeskrivning

HIA är en hjärtintensivvårdsavdelning med åtta vårdplatser varav fyra är intermediärvårdsplatser för patienter som är i behov av utökad övervakning eller medicinskt högre omvårdnadsbehov. Vi vårdar patienter för akut ischemisk hjärtsjukdom, akut hjärtsvikt, allvarliga hjärtrytmrubbningar eller andra akuta kardiologiska tillstånd. Vi tar emot STEMI (akut hjärtinfarkt) dygnet runt. Medelvårdtiden är ca 2,5 dygn. Avdelningen är bemannad med en hög andel sjuksköterskor och
undersköterskor både dag och natt.

 

Kvalifikationer

Undersköterska som har minst tre års erfarenhet från akutsjukvård.
Meriterande kunskaper är arbete inom hjärtsjukvård, intensivvård och intermediärvård.

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår avdelning. Du bör vara ansvarstagande,
engagerad och självständig. Ha ett starkt engagemang för god omvårdnad samt att vilja driva kompetensutveckling för undersköterskor. Viktigt att du trivs att arbeta i team, värderar ett arbetsklimat med gott samarbete, god kommunikation och har en förmåga att vara flexibel.

 

Övrigt

Följ gärna oss på instagram @hjart.fys_danderyd

 

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2517
Kontakt
  • Jens Fröjd Gustafsson, 08-12357713
Facklig företrädare
  • Kommunal, 08-12355823
Publicerat 2024-04-17
Sista ansökningsdag 2024-05-01

Tillbaka till lediga jobb