Nyfiken, flexibel och kunskapstörstande medicinsk sekreterare sökes till VO Medicinska specialiteter på Danderyds sjukhus!

 

Vårt anställningserbjudande

Du kommer att tillhöra den nya administrativa enheten inom verksamhetsområde Medicinska Specialiteter som bildats 2024. Du kommer ha din placering i första hand mot lungmottagningen. Inom VO Medicinska Specialiteter finns det idag 8 öppenvårdsmottagningar och 11 vårdavdelningar, dialysmottagningar och accessmottagning. Här ingår endokrinologi, gastroenterologi, njurmedicin, reumatologi, hudmottagning, Diagnostiskt Centrum, infektionsklinik och lungsektionen.

Inom enheten arbetar i dag 24 medicinska sekreterare i en dynamisk grupp med ett stort engagemang. Arbetstider är måndag till fredag dagtid och vi tillämpar flextid, samt erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag (5000 kr 2024). Vi erbjuder möjlighet till distansarbete efter en inlärningsperiod och om verksamheten tillåter det. Tillsammans har vi årlig planeringsdag samt månadsvisa arbetsplatsträffar.

 

Arbetsbeskrivning

Du är ett administrativt stöd till verksamheten och arbetar dagligen i nära samarbete med kollegor och övrig personal inom verksamhetsområdet. Tillsammans med kollegor ansvarar du för det administrativa flödet. Dina arbetsuppgifter består främst av utskrift av patientdokumentation, remisshantering av patienter i Takecare inom öppenvård men arbete inom slutenvård kan också förekomma. Diagnoskodning och sjukdomsklassifikation ingår som en naturlig del i det dagliga arbetet.

Verksamhetens behov styr det dagliga arbetet. Behov av att stötta på flera mottagningar och eventuellt inom slutenvården, inom VO Medicinska Specialiteter förekommer regelbundet.

 

Kvalifikationer

Dokumenterad utbildning till medicinsk sekreterare är ett krav. Mycket goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift samt goda kunskaper i medicinsk terminologi. Utbildning i, utöver grundutbildning, eller erfarenhet från arbete i Takecare och/eller diagnosklassificering är meriterande men inget krav.

 

Personliga egenskaper

Tjänsten ställer mycket höga krav på stor flexibilitet och förståelse för de olika verksamheternas behov och att behoven, och därmed arbetsuppgifterna, kan komma att förändras med kort varsel. God initiativförmåga och en helhetssyn är viktiga egenskaper. Du behöver vidare ha mycket god samarbetsförmåga samt kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Du är ansvarstagande, noggrann och kan organisera och prioritera ditt arbete på ett självständigt och effektivt sätt. Du har mycket lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och du ser möjligheter i förändring. För att trivas i rollen är du trygg och självgående.

Vi sätter stort värde på positivt tänkande och är måna om ett gott kamratskap med en öppen och bra kommunikation. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Övrigt

Tillsvidareanställning, heltid 39,5 h/vecka.

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 39,5 h/vecka
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2477
Kontakt
  • Nina Johansen Ek, 08-12358018
Facklig företrädare
  • Lokala företrädare för respektive fackförbund, 08-12355000
Publicerat 2024-04-15
Sista ansökningsdag 2024-05-06

Tillbaka till lediga jobb