Tumba vårdcentral i Botkyrka kommun har idag ca 14 600 listade patienter. Vi finns i välplanerade och rymliga lokaler nära Tumba centrum och nås på 20 minuter med pendeltåget från centrala Stockholm. Tumba växte upp runt pappersbruket redan på 1700-talet och erbjuder idag ett trivsamt område med allt från flerfamiljshus och villor till landsbygdsmiljö.

Vårdcentralen består av husläkarmottagning, distriktssköterskemottagning, hemsjukvård, BVC, psykosocialt team samt rehabiliteringskoordinator. Vi har sköterskeledda mottagningar för hypertoni, diabetes och waran. Vi driver även en mottagning för psykisk hälsa hos barn och unga i Botkyrka och Salems kommuner. Vår kompetenta administrativa personal finns till hands för att underlätta i arbetet. Vi har ett välfungerande samarbete med primärvårdsrehabilitering i vårt område.

På vår arbetsplats har vi högt i tak och ett gott arbetsklimat. Vi prioriterar arbetsmiljö, gott samarbete och trivsel. Tillsammans jobbar vi för att erbjuda en högkvalitativ primärvård för vår befolkning. Idag arbetar sex specialister i allmänmedicin och sex ST-läkare. Då en av våra ST-läkare snart är färdig specialist har vi möjlighet att tillsätta en ny ST-tjänst.

Om tjänsten
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med akuta och planerade besök under handledning av erfarna specialister i allmänmedicin.

Tid avsätts för kvalitetsarbete och utbildning.  

Kvalifikationer
- Vi söker dig som är legitimerad läkare med tidigare erfarenhet av arbete inom.
- Svensk sjukvård och önskar specialisera dig inom allmänmedicin.
- Meriterande är tidigare erfarenhet av arbete på vårdcentral Behörighet att verka inom svensk sjukvård.

Personliga egenskaper
Vi önskar att du kan arbeta självständigt men frågar när du känner dig osäker.

Är ansvarstagande och har ett patientcentrerat förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid engagemang, samarbetsförmåga och personlig lämplighet.   

Anställningsform
Allmän visstidsanställning i 3-6 månader med möjlighet till tillsvidareanställning som ST, heltid 40h/vecka. Vi tillämpar flexibel arbetstid. Tillträde enligt överenskommelse. 

Övrig information
Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.  

Varmt välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Tumba
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2367
Kontakt
  • Anna Lindquist, Verksamhetschef, 0812367222
Facklig företrädare
  • Tim Bäckdahl läkarföreningen, 08-12341798
Publicerat 2024-04-09
Sista ansökningsdag 2024-04-30

Tillbaka till lediga jobb