Är du distriktssköterska och vill arbeta i vår fina hemsjukvård med trevliga kollegor? Då har du kommit rätt!

Nu har du chansen att bli en del av vårt fantastiska team, då en av våra sjuksköterskor går i pension. Hemsjukvården är gemensam med Abrahamsbergs vårdcentral och drivs av ett engagerat team bestående av sjuksköterskor, undersköterskor och läkare. 230 patienter är i nuläget inskrivna.

Vi arbetar för kvalitet med patienten i fokus. Arbetsglädje och teamarbete är viktigt. Under devisen ”Bäst-i-väst” jobbar vi tillsammans för att bli den bästa tänkbara arbetsplatsen och det självklara valet för patienten. Du kan läsa mer om oss på Brommaplans vårdcentral (regionstockholm.se)

Ta chansen till ett meningsfullt jobb!

Vi erbjuder:

Vi tycker att det är viktigt med balans mellan arbete och familjeliv och erbjuder flexibelt schema. Vi tillämpar flextid, har ett generöst friskvårdsbidrag och erbjuder fri öppen hälso- och sjukvård. Du kan läsa mer om det på Förmåner hos Stockholms läns sjukvårdsområde (regionstockholm.se)

Dina arbetsuppgifter:

I hemsjukvården träffar du patienter i alla åldrar och från olika kulturer. Patienterna har en mängd olika typer av sjukdomar och problem. Arbetet ställer krav på bred kompetens. Planering och samordning ingår i arbetet. Du arbetar självständigt men i nära samarbete med andra sjuksköterskor och professioner.

Kvalifikationer:

Du skall vara distriktssköterska. Alternativt är du legitimerad sjuksköterska som är trygg i din kompetens med några års yrkeserfarenhet. Erfarenhet från primärvård och hemsjukvård är extra meriterande. B-Körkort är ett krav.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning. Heltid 100%. Arbetstid, måndag-fredag. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Personliga egenskaper:

Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och som bidrar till ett gott arbetsklimat. Du behöver ha lätt för att samarbeta i grupp men även vara bekväm med att arbeta självständigt och ta egna beslut. Vi tror att du besitter en kreativitet och ett mod som gör att du gärna tänker nytt och att du vågar prova nya idéer. Arbetsbelastningen kan variera vilket ställer krav på flexibilitet, stresstålighet och ett strukturerat arbetssätt. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information:

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Bromma
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2300
Kontakt
  • Anna Bohman, Enhetschef, 070-4841951
Facklig företrädare
  • Carin Lhotsky, Vårdförbundet, 08-12340490
Publicerat 2024-04-08
Sista ansökningsdag 2024-04-29

Tillbaka till lediga jobb