Psykiatri Södra Stockholm, Psykolog till Neuropsykiatrisk mottagning

Psykiatri Södra Stockholm strävar efter att bli ett ledande föredöme inom svensk psykiatri. Det gör vi genom att arbeta personcentrerat, erbjuda rätt kompetens utifrån patientens behov, tillämpa evidensbaserade riktlinjer och vårdprogram. Vi satsar fortsatt på utvecklingsarbete inom patientsäkerhet, vårdprocesser och vår viktigaste resurs medarbetaren. Vi är över 850 engagerade medarbetare som erbjuder patienter en god, säker och jämlik vård.

 

Om mottagningen

Vi är en specialistpsykiatrisk öppenvårdsmottagning belägen i Hagsätra centrum. Mottagningen är just nu i ett spännande utvecklingsarbete där vårt uppdrag framöver främst kommer fokusera på behandling, både av neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och allmänpsykiatrisk samsjuklighet. På mottagningen arbetar psykologer, läkare, sjuksköterskor, case managers, arbetsterapeuter, kuratorer och medicinska sekreterare. Vi arbetar i tvärprofessionella team med hög kompetens. Totalt är vi cirka 25 medarbetare på mottagningen.

 

Dina arbetsuppgifter

Du kommer som psykolog hos oss leda behandlingsinsatser för patienter med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, både i grupp och individuellt. Du gör även kvalificerat bedömningsarbete, vid behov basutredning samt deltar i psykoedukativa insatser för våra patienter med adhd och/eller autism och deras närstående i grupp och digitalt. Du ingår i en organisation där din kompetens som psykolog spelar en viktig roll. Utöver gruppbehandlingar som Hesslinger och Safren förväntas du medverka i utvecklingsarbetet avseende psykoterapeutisk behandling, där planering kring nya projekt just nu pågår. Handledning av kollegor, PTP-psykologer och studenter är andra arbetsuppgifter för dig som psykolog på vår mottagning. Vi vill ständigt kvalitetssäkra vårt arbete och har du förslag och idéer tas de emot som en självklar del av samarbetet på mottagningen.

 

Kvalifikationer och förväntningar

Vi söker dig som är legitimerad KBT-psykolog med minst tre års erfarenhet, god kunskap om neuropsykiatriska symtom hos vuxna och som har ett starkt intresse för att påverka och utveckla behandlingsutbudet för vår patientgrupp. Erfarenhet av gruppbehandling, DBT i psykiatrisk öppenvård och/eller specialistbehörighet är meriterande. Tidigare erfarenhet av att arbeta med vår målgrupp är också meriterande.

Du arbetar självständigt och strukturerat men också gärna tillsammans med andra. Du uppskattar och bidrar till ständig utveckling av verksamheten och är van att arbeta effektivt. Du är prestigelös, generös och engagerad. Då arbetet innefattar kontakt med patientens familjer, anhöriga och andra vårdinstanser har du god samarbetsförmåga, är lyhörd och flexibel. Som person har du ett positivt förhållningssätt, är trygg i din roll och bidrar aktivt till en god arbetsmiljö. Du är kommunikativ och är bra på att uttrycka dig såväl i tal som skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Vad kan vi erbjuda dig

Vi erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling samt trevliga och engagerade kollegor. Hos oss arbetar vi måndagar till fredagar. Som arbetsgivare månar vi om våra medarbetares hälsa och välmående och erbjuder bland annat flextid, friskvårdstimme och 5 000 kr i årligt friskvårdsbidrag. 

 

Ansökan

Skicka in CV, personligt brev och intyg om legitimation. Vi tillämpar löpande intervjuer i denna rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!

Med vänlig hälsning/Best Regards

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Vi tillämpar individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Hagsätra
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2276
Kontakt
  • Isabella Nilsson-Ehn, 070-1902862
Facklig företrädare
  • Liisa Holtay, Psykologförbundet, 0812340484
Publicerat 2024-04-05
Sista ansökningsdag 2024-04-26

Tillbaka till lediga jobb