Vill du ha ett fartfyllt och fantastiskt jobb? Sök tjänsten som sjuksköterska i vårt framgångsrika team på Akutmottagningen.

 

Något för alla - något för dig

  • För dig som är nyexaminerad sjuksköterska finns välutformat introduktionsprogram med gruppinskolning, mentorer och uppföljning.
  • För dig som är specialistsjuksköterska inom akutsjukvård, intensivvård, prehospitalvård och anestesi ges stora möjligheter till utveckling i en varierad arbetsmiljö. Vi roterar mellan Akutens sektioner och olika positioner. Därmed finns det goda förutsättningar för att avancera vidare inom din roll som sjuksköterska.
  • För dig som är senior (55+) sjuksköterska kan vi erbjuda halverad obekväm arbetstid på schemat. Vi har även en anpassad inskolning vid reaktivering.

 

Du erbjuds

Nybyggt på Sveriges största akutmottagning

Ditt arbete är förlagd i vår akut- och behandlingsbyggnad som byggdes hösten 2019. Här bedriver vi Sveriges största akutmottagning med engagemang och ansvarstagande som ledord. Under 2025 står ytterligare en byggnad redo för delar av vår akutmottagning.

Flexibla lösningar

Vi är intresserad av dig som önskar arbeta dag/kväll, treskift eller natt. Heltid, deltid eller på timmar. Vi är flexibla.

Utbildning och utveckling

Delaktighet i arbets-/processgrupper, utbildningsdagar varje termin tillsammans med samtliga professioner, kontinuerlig simuleringsträning och löpande utbildningar.

Personalbostad eller pendling?

Våra personalbostäder ligger på sjukhusområdet, bara några minuters gångväg från din arbetsplats. Bor du på annan ort finns möjlighet att arbeta växelvis tack vare våra flexibla arbetstider. Pendlingen går smidigt då vi har både tunnelbana och bussar som går mellan Stockholm city och Danderyds sjukhus. Om du kör bil kan du nyttja vår personalparkering till priset av 30 kr/dygn (gratis nattetid).

Mer om oss

Intresserad men vill veta mer? Hospitera en dag på Akutmottagningen! Hör av dig till någon av våra vårdenhetschefer Åsa, Anna, Maria, Emma eller Stefan.

Följ oss gärna på instagram@akutendanderyd!

 

Vårt anställningserbjudande

För dig som arbetar natt eller treskift dag och natt tillkommer förmåner såsom dubbelt OB-tillägg nattetid och arbetstidsförkortning. Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns kvarstannandebonus, pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Räkna ut din lön och värdet av dina förmåner

Allt om dina förmåner

 

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska eller examen inom kort. Meriterande med erfarenhet av akutsjukvård.

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som värdesätter samarbete, kommunikation, professionellt bemötande och goda relationer med såväl kollegor som patienter. Du bidrar till kunskapsutbyte, har en hjälpsam och serviceinriktad attityd samt värdesätter olikheter. Du tar ansvar, är flexibel, gillar variation och utveckling samt bra på att se till helheten.

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 0-100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2076
Kontakt
  • Åsa Doverhall Hedberg, 08-12358006
  • Emma Svedberg, 08-12355000
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 0771-420420
Publicerat 2024-05-28
Sista ansökningsdag 2024-06-30
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb