Folktandvården Stockholm

Är du tandsköterska som brinner för god service och för att ge patienter ett förstklassigt omhändertagande? Vill du arbeta på en trivsam klinik tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor?

Välkommen att söka till Folktandvården Fruängen!

Ditt uppdrag
Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att vidareutveckla dig. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat: assistans- och sterilarbete och vill du vara ansiktet utåt och den som först välkomnar våra kunder till kliniken finns även möjlighet till arbete i receptionen. I ditt uppdrag ser du som självklart att dela med dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor.

Kliniken i Fruängen ligger i hjärtat av centrum och består av 11 ljusa och nyrenoverade behandlingsrum med modern utrustning. Vi erbjuder dig att bli en del av ett glatt och kompetent team med stort engagemang, som trivs ihop och har högt i tak. Hos oss värnar vi om varandra och om en varm och trivsam arbetsmiljö där öppenhet, samarbete och hjälpsamhet står i fokus. Vi har en hög och bred kompetens med behandlingsteam med olika fokusområden så som parodontologi, protetik, endodonti och pedodonti. Vi arbetar med digital scanner och mikroskop. Kliniken har mycket goda kommunikationer med direktanslutning för såväl buss som tunnelbana och kommer du med bil finns nära, avgiftsfri, parkering. 

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig med avslutad tandsköterskeutbildning och gärna med god erfarenhet, men även du som är ny i yrket är välkommen att söka. Du är en ambitiös person som ser det som självklart att ge våra patienter ett förstklassigt omhändertagande och är mån om att de känner sig känner sig sedda, förstådda och trygga. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Du har lätt för att samarbeta och hjälper till där det behövs. Därutöver är du förtroendeskapande och har en god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift. Meriterande för rollen är erfarenhet av T4.

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer, samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Därutöver lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos oss finns det möjligheter till:

  • Att få handleda tandsköterskeelever mot ett extra arvode.
  • Schemalagd helgtjänstgöring som ger ett extra helgtillägg på lönen.
  • Ha egna patienter för profylax, dental scanning, klinisk fotografering mm.
  • Receptionsarbete.

Dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag på 5000 kr, en god struktur och stora utvecklingsmöjligheter med internutbildningar och ett attraktivt förmånspaket. Därutöver kommer du att ingå och tillhöra Sveriges största och även mycket professionella tandvårdsnätverk.

Välkommen med din ansökan senast den 28 april-2024. Tjänsten är en tillsvidareanställning på hel- eller deltid. Provanställning kan förekomma, tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du arbetat hos oss förut kommer vi att ta referenser från din tidigare chef. 

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta: Klinikchef Josephine Matteoni, tel 08-123 167 02 / 0725822302 eller Arbetsledare Kristina Wallberg 08-123 158 20

Som medarbetare hos Folktandvården Stockholm är du en av våra viktigaste resurser. Vi strävar efter en kultur som bygger på ett tillitsbaserat ledarskap och ett starkt medarbetarskap. Hos oss ska du våga att tycka annorlunda och ha goda möjligheter till vidareutveckling och du ska framförallt må bra!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1848
Facklig företrädare
  • Soheila Mellat, Vision, 08-12316696
Publicerat 2024-03-16
Sista ansökningsdag 2024-04-28

Tillbaka till lediga jobb